Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπίτι - Το τρολάρισμα του κουμπάρου της

Πατούλια Κατερίνα
Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο  στο νέο της σπίτι - Το τρολάρισμα του κουμπάρου της

Η παράδοση στον στολισμό του δέντρου της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αυτή η παράδοση κρατάει χρόνια τώρα! Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Σίσσυς Χρηστίδου γίνεται κάθε χρόνο από την ίδια και τους δύο γιους της ενώ πάντα βοηθός είναι ο κουμπάρος και συνεργάτης της παρουσιάστριας, Παύλος Σταματόπουλος.

Το ξεχωριστό στοιχείο της φετινής χρονιάς είναι πως το δέντρο στολίστηκε στο νέο σπίτι της Χρηστίδου, μετά την μετακόμιση σε αυτό τον περασμένο Μάιο.

Η μετακόμιση και ο στολισμός στο νέο σπίτι

Μετά από τρια χρόνια στη Νέα Πεντέλη, η Σίσσυ μετακόμισε την άνοιξη στα Βριλήσσια και έχει φροντίσει να μας δείξει στοιχεία και σημεία του νέου της σπιτιού όπως άλλωστε έκανε και τα προηγούμενα χρόνια.

xristidou soma

Η Σίσσυ Χρηστίδου «υποφέρει»! Τι είδε στο τζάμι του σπιτιού της και «κόλλησε»

«Μη με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP‼️ Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω», είχε γράψει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια κατά την αποχώρηση από το παλιό σπίτι.

Η παράδοση που κρατάει χρόνια

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος στολίζουν τα τελευταία δέκα χρόνια το δέντρο της παρουσιάστριας μαζί σε μια άτυπη παράδοση.



Κάθε χρόνο ο Παύλος διαμαρτύρεται πως καταλήγει να στολίζει μόνος του το δέντρο και έτσι έγινε και φέτος με το ανάλογο τρολάρισμα από τη Χρηστίδου σε stories στο Instagram.
Παύλος και Σίσσυ είναι κολλητοί από την εποχή του Μες την Καλή Χαρά και είναι συνεργάτες χρόνια τώρα και στην τηλεόραση.

Ο Παύλος είναι νονός του μικρότερου γιου της Σίσσυς και του Θοδωρή Μαραντίνη, του Μιχαήλ Άγγελου. Ο Σταματόπουλος είναι νονός και του γιου της Έλλης Κοκκίνου και μιλώντας για τα βαφτιστήρια του είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στο Queen:

«Έχω τρία βαφτιστήρια. Τη Μαρία που μένει στο Βέλγιο τον Αλέξανδρο και τον Μιχαήλ- Άγγελο. Τους έχω μεγάλη αδυναμία και αν εξαιρέσεις τη Μαρία που έχουμε μία χιλιομετρική απόσταση, γενικώς θεωρώ πως είμαι πολύ κοντά με τα παιδιά. Τα βλέπω συνεχώς. Έχω σαν τραύμα τη δική μου περίπτωση που δεν είχα επαφές με τη νονά μου και έτσι νιώθω πως θέλω να κάνω κάτι παραπάνω για αυτά τα παιδιά. Δεν το κάνω όμως από υποχρέωση. Είναι πολύ κοινωνικά παιδιά και περνάω πολύ ωραία μαζί τους.


https://www.instagram.com/p/COh2VkXLuKC

Το νέο σπίτι της Σίσσυς:

Η Χρηστίδου δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα πολλές φωτογραφίες από το νέο της σπίτι, όμως από αυτές που έχουμε δει, κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Παύλος Σταματόπουλος στο Queen: «Έχουμε μαλώσει πολλές φορές με την Σίσσυ»

Σίσσυ Χρηστίδου - Συγκινεί στα γενέθλια του αδερφού της: «39 χρόνια ο βράχος μου»