H Victoria Beckham έκανε το πιο επικό throwback post για τα γενέθλια της αδερφής της

H Victoria Beckham έκανε το πιο επικό throwback post για τα γενέθλια της αδερφής της

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με αφορμή τα γενέθλια της μικρής της αδερφής, Louise Adams.

Η Victoria Beckham αποφάσισε να ευχηθεί στην μικρότερή της αδερφή με τον πιο γλυκό τρόπο. Η 47χρονη σχεδιάστρια μόδας- μοντέλο δημοσίευσε μια #throwback φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της αδερφής της, Louise

beckham aderfes

Η Victoria και η αδερφή της είναι πολύ δεμένες και αυτό φαίνεται από το post που έκανε η σχεδιάστρια μόδας. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε τα δύο κορίτσια ποζάρουν κατά τη διάρκεια μας οικογενειακής βόλτας, μπροστά από ένα πολυτελές μπουντουάρ.

beckham aderfes3

Η Victoria Beckham έγραψε: «Ήσουν πάντα η χαριτωμένη με τα μαγουλάκια και εξακολουθείς να είσαι. Σε αγαπάμε τόσο πολυ!». «Ήμασταν glam και οι δύο από νεαρή ηλικία», συμπλήρωσε.

Η οικογένεια Adams διοργάνωσε μια οικογενειακή βραδιά για να τιμήσει τα γενέθλια της Louise, με τους γονείς Jackie και Tony να δίνουν το «παρών».

beckham aderfes2

Οι φήμες για την επιστροφή των Spice Girls

Φουντώνουν ολοένα και πεισσότερο οι φήμες πως οι Spice Girls βρίσκονται σε φάση διαπραγματεύσεων για να κάνουν μια παγκόσμια περιοδεία το 2023, μετά την επιτυχία των συναυλιών τους στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019. Η Mel B, η Emma Bunton και η Geri Horner εθεάθησαν στο κομψό Mandeville Hotel στο Λονδίνο νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

«Δεν θα συναντήσω ξανά τα κορίτσια μου στη σκηνή, αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που ήμουν στις Spice Girls και τους εύχομαι να έχουν τόσο πολλή αγάπη και διασκέδαση καθώς επιστρέφουν για περιοδεία», είχε δηλώσει η Beckham στο παρελθόν.

vic main 1

H έκπληξη της Δευτέρας: Η Victoria Beckham όπως-σίγουρα- δεν την έχεις ξαναδεί (photos)

Πηγή κεντρικής: @victoriabeckham

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Victoria Beckham: Το ιδιαίτερο φόρεμα με τα σχέδια από χρυσόψαρα που φέρνει καλή τύχη

Αγνώριστη η Victoria Beckham: Τα σχόλια για το πρήξιμο στο πρόσωπό της