Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη για Ασημίνα και Νικηφόρο - Κορίνα και Λευτέρης καταστρέφουν τον Ακύλα

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη για Ασημίνα και Νικηφόρο - Κορίνα και Λευτέρης καταστρέφουν τον Ακύλα

Αυτό το περιμένατε; Ο έρωτας Κορίνας και Μπάμπη καθοριστικός για τη συνέχεια της σειράς.

'Ολα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα απόψε στις Άγριες Μέλισσες, στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, γιατί επιτέλους μετά από τόσο κόπο και βάσανα πολλά, θα είναι ξανά μαζί. Αν είστε όμως φαν της σειράς, καλό θα είναι από σήμερα να στρέψετε τα βλέμματα και στην αντιπαθή Κορίνα, γιατί σε λίγο διάστημα θα την λατρέψετε. Πρώτον ξεκινά ειδύλλιο με τον Μπάμπη που γενικώς όλοι τον συμπαθούμε. Και δεύτερον στρέφεται εναντίον του πατέρα της όταν μάθει όλα όσα έχει κάνει ο περιβόητος Ακύλας. Στις αγάπες και στους έρωτες μη λάβετε υπόψη σας τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, γιατί ετοιμάζονται για μεγάλη ρήξη στις σχέσεις τους. Προσωρινή;



Με τον Κωνσταντή πριν τη φυλακή

Στο σημερινό επεισόδιο η Δρόσω θα τραβήξει τα πάνδεινα για να κάνει καλά τον Κωνσταντή. Εκείνος αρχίζει να της λέει διάφορα, όπως για παράδειγμα πως δεν θέλει να τον βλέπει σε τέτοια χάλια και τη διώχνει κακήν κακώς. Εκείνη, παραδόξως επιμένει και εμφανίζεται το επόμενο πρωινό ξανά με τη βαλίτσα της και δεν το κουνάει ρούπι από το σπίτι. Μόνο μέχρι το θέατρο πηγαίνει. Τι το ήθελε; Ο Ακύλας καραδοκεί και η Δρόσω θα την πληρώσει για την παράσταση που τον έχει εξοργίσει, πηγαίνοντας για λίγο στη φυλακή. Παράπλευρες απώλειες λέγονται αυτές. Αυτός που τραβά τα χειρότερα, είναι ο γιός του Λευτέρης που θα περάσει από πραγματικά βασανιστήρια από τον πατέρα του, κάνοντας τη Ζωή Μεγαρίτη έξαλλη.


https://www.instagram.com/p/CWk0rAyggd8

Μπάμπη τι έπαθες;

Αρχικά αυτό θα αναφωνήσουμε όλοι, μόλις δούμε το φλέρτ της Κορίνας προς τον Μπάμπη. Γιατί εκείνος θα ανταποκριθεί. Μετά θα μάθει περί τίνος πρόκειται με το συγκεκριμένο πρόσωπο και ποιανού κόρη είναι. 'Ομως αυτός ο αταίριαστος συνδυασμός αλλάζει την Κορίνα που κουνά το μαντήλι στον Μελέτη και ακυρώνει αρραβώνες και γάμους. Σε λίγο καιρό θα ξεχάσουμε το ατίθασο κοριτσάκι που είναι καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση του πατέρα της. Πως ήταν η Πηνελόπη κάποτε ένα άβουλο κοριτσάκι και μετά ξαφνικά άλλαξε; Αυτό θα πάθει και η Κορίνα. Μόνο που αυτή θα ημερέψει ξαφνικά. Θα θυμώσει μόνο όταν μάθει τα χάλια του πατέρα της και θα δώσει τα χίλια δίκια στον αδελφό της Λευτέρη που αντιδρούσε όλο αυτό το διάστημα. Τα αδέλφια θα γίνουν μια γροθιά. Πως έγιναν τα Σεβαστόπαιδα στο τέλος του δεύτερου κύκλου; Αυτό ακριβώς.


https://www.instagram.com/p/CWk2o1DAwtY

Άτυχη η Ασημίνα, άτυχη...

Όλοι περνούν ξέγνοιαστα, εκτός από την καημένη την Ασημίνα. Εκεί που είχε ελπίδες με τον Πέτρο, αυτός περνά τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του με την ανακάλυψη της δολοφονίας του αδελφού του. Και μέσα σε όλα η Ασημίνα έρχεται και σε οριστική ρήξη με τον Νικηφόρο, εξαιτίας του Λάμπρου. Ο οποίος άθελά του προκαλεί μια κόντρα μόλις επιστρέφει στο Διαφάνι και ξαναμπαίνει στη φυλακή για να δικαστεί με βάση τις ψεύτικες κατηγορίες των μελών της ΕΑΚ της Θεσσαλονίκης. Μια επίσκεψη του μικρού Σέργιου στη φυλακή για να δεί τον αγαπημένο του θείο και δάσκαλο θα κάνει τον Νικηφόρο πυρ και μανία. Για αυτό λέμε για την Ασημίνα, μια ζωή άτυχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Aγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Κωνσταντής και Δρόσω - Η ζήλια της Ζωής και η οργή της για τον Ακύλα

Γιάννης Κουκουράκης: «Έκανα 7 οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο – 'Εδωσα 300 ευρώ βενζίνη»

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή