Παντρεμένος με τη Winona Ryder ο Keanu Reeves; Η αμφιλεγόμενη τελετή στον Δράκουλα

Νατάσσα Σχοινά
Παντρεμένος με τη Winona Ryder ο Keanu Reeves; Η αμφιλεγόμενη τελετή στον Δράκουλα

Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν παντρευτεί. Το ίδιο και ο σκηνοθέτης τους.

Ο Keanu Reeves έχει επανέλθει στο προσκήνιο με την επάνοδο του Matrix. Το κοινό λάτρεψε το σύμπαν και ο ηθοποιός αναδείχτηκε μέσω αυτών των ταινιών αλλά και πολλών άλλων σε έναν από τους πιο αγαπημένους στη λίστα του. Αν σε αυτά προσθέσεις και τη φήμη που έχει ως «το καλύτερο παιδί», δεν είναι να απορείς.

Αυτήν τη φορά, όμως, ήρθε στο προσκήνιο μία άλλη λεπτομέρεια της ζωής του, που ίσως δεν είναι και πολύ «λεπτομέρεια» τελικά και που περιλαμβάνει και μία άλλη γνωστή ηθοποιό του Hollywood, τη Winona Ryder.

Το Matrix 4 έχει επίσημο όνομα! Neo και Trinity άγνωστοι μεταξύ τους

Ο γάμος του Keanu Reeves με τη Winona Ryder

«Κάναμε ολόκληρη σκηνή γάμου με πραγματικούς ιερείς. Η Winona λέει ότι είμαστε (παντρεμένοι). Ο Coppola λέει ότι είμαστε. Οπότε, υποθέτω ότι είμαστε παντρεμένοι κάτω από τα μάτια του Θεού», είπε ο Reeves σε συνέντευξή του στο Αμερικανικό Esquire δημιουργώντας διχασμό το κοινό για το τι μπορεί να ισχύει.

Δηλαδή, εφόσον πράγματι έγινε η τελετή του γάμου, δεν είναι και τόσο παράλογο αυτό που ισχυρίζεται.



«Παντρευτήκαμε στο ‘Dracula’. Όχι, ορκίζομαι στον Θεό ότι είμαστε παντρεμένοι στην πραγματική ζωή. Σε εκείνη τη σκηνή, ο Francis (Ford Coppola) χρησιμοποίησε πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Οπότε, νομίζω ότι είμαστε παντρεμένοι», είχε δηλώσει η Ryder το 2018 στο Entertainment Weekly.

keanu reeves winona ryder husband6

Ο Francis Ford Coppola το επιβεβαιώνει

Οι δύο ηθοποιοί, ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί που δηλώνουν την πεποίθησή τους ότι η τελετή έχει επέκταση στην πραγματικότητα. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης είπε το 2018 στην Guardian ακριβώς αυτό:

«Είναι πραγματικά αυθεντικό και πιστεύω πολύ όμορφο, γιατί πραγματικά κάναμε την τελετή και βάλαμε τον ιερέα να την κάνει. Οπότε, κατά μία έννοια, όταν τελειώσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Keanu και η Winona είναι παντρεμένοι στην πραγματικότητα ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και αυτής της τελετής»



Η Ryder και ο Reeves, πάντως, είναι χρόνια φίλοι και η καλή τους σχέση έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο. Πάνε, μάλιστα, πίσω στο 1989, όταν εμφανίστηκαν μαζί στα Independent Spirit Awards. Στα δε πρώτα τους κοινά βήματα, υπήρχαν φήμες ότι είχαν και ερωτική σχέση πλην της φιλικής, ωστόσο, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν.

Πάντως, τώρα, αστειεύονται με μεγάλη άνεση με την πιθανότητα του να είναι παντρεμένοι και στην πραγματική ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

James Van Der Beek: Ο ηθοποιός του Dawson's Creek έγινε μπαμπάς για έκτη φορά

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

Μα τι έρωτας! Λιώνει ο Joe Manganiello για τη Sofia Vergara - Οι αφιερώσεις για την επέτειο γάμου