James Van Der Beek: Ο ηθοποιός του Dawson's Creek έγινε μπαμπάς για έκτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
James Van Der Beek: Ο ηθοποιός του Dawson's Creek έγινε μπαμπάς για έκτη φορά

Μετά την απώλεια δύο παιδιών στις 17 εβδομάδες κύησης, η σύζυγος του τηλροπτικού Dawson 

Από το 1998 ως το 2003 ο 44χρονος σήμερα James Van Der Beek, ο τηλεοπτικός Dawson ήταν το απόλυτο όνειρο κάθε έφηβης στον κόσμο.

Μετά την παρέα του Dawson, ο Der Beek συνέχισε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις με συμμετοχές σε σόου όπως το New Girl, το Dancing with the Stars και φυσικά, πριν 11 χρόνια γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του, την Kimberly.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά ενώ γνωστές στο κοινό ήταν οι δύο αποβολές της Kimberly, στις 17 και 17,5 εβδομάδες κύησης.

vanderjames dawsonscreek dad 6

Ακόμα μία αποβολή: Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού για το μωρό που χάθηκε

Ο ηθοποιός και η καλή του αποφάσισε αυτή τη φορά να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη και τελικά η αποκάλυψη έγινε αφότου απέκτησε το έκτο του παιδί.

Το post και οι φωτογραφίες στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CSCvEpBro_x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα καρουζέλ φωτογραφιών, ο James ανακοίνωσε στους fans του πως υποδέχτηκε τον γιο του, το έκτο του παιδί:
«Με ταπεινότητα και χαρά ανακοινώνω την ασφαλή άφιξη του Jeremiah Van Der Beek (τον λέμε Remi, – όχι δεινόσαυρος»).
Την ίδια ανακοίνωση έκανε και η Kimberly με μια σειρά από φωτογραφίες του νέου παιδιού και τονίζοντας πως η ζωή της είναι τόσο γεμάτη που δεν υπάρχουν λέξεις για να την περιγράψει.

Το μωρό έλαβε το όνομα Jeremiah Van Der Beek αλλά η οικογένεια θα τον αποκαλεί Remi.

Ενθουσιασμένα δείχνουν στις εικόνες και τα παιδιά του ηθοποιού τα οποία πόζαραν έχοντας στην αγκαλιά τους το μικρότερο αδερφάκι τους.

Στην ανακοίνωση του ερχομού του μικρότερου de Beek, ο ηθοποιός φρόντισε να αναφερθεί και στην επιλογή που έκαναν ως οικογένεια να κρατήσουν μυστική αυτήν την εγκυμοσύνη μετά την αποβολή του Νοεμβρίου 2019 και του Ιουνίου 2020 τονίζοντας:

«Αφού βιώσαμε την απώλεια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δύο φορές στη σειρά (και οι δύο σε 17+ εβδομάδες), το κρατήσαμε μυστικό. Ειλικρινά, τρομοκρατήθηκα όταν το έμαθα».


https://www.instagram.com/p/CWmGeXOr97_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι οι προηγούμενες αποβολές της συζύγου του προκλήθηκαν εξαιτίας προβλήματος στον τράχηλο της Kim και μετά από μια «απλή χειρουργική επέμβαση» η κύηση αυτή προχώρησε μέχρι την τελική ημερομηνία:

«Η @vanderkimberly γέννησε φυσικά στο ράντσο… και εδώ είμαστε», είπε ο ηθοποιός.
Ο James και η Kimberly είναι γονείς πέντε ακόμα παιδιών: του Joshua, 9, της Olivia, 11, της Annabel, 7, της Emilia, 5 και του Gwendolyn, 3.



«Κάθε παιδί φέρνει τη δική του ενέργεια, τη δική του εκδήλωση συνείδησης, τη δική του μαθήματα, είπε ο Τζέιμς. Αυτά που χάσαμε ο καθένας μας, μας πρόσθεσαν διαφορετικά κομμάτια του παζλ… αφήνοντάς μας πολύ πιο ευγνώμονες για το συνεχιζόμενο master class που απολαμβάνουμε με αυτό το γλυκό, σοφό μικρό μας», συμπλήρωσε στο τέλος ο James.

Δες όλες τις φωτογραφίες της οικογένειας με το νεογέννητο, παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φάκελος Αποβολή: Το 2020 ήταν η χρονιά που αυτοί οι διάσημοι έγιναν παράδειγμα μίμησης

Ο John Legend αποκάλυψε πώς ένιωσε με τις φωτό της Chrissy μετά την απώλεια

Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε