Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε τα απρόοπτα όταν ήταν η πρώτη παρουσιάστρια πρωινού στην τηλεόραση (video)

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε τα απρόοπτα όταν ήταν η πρώτη παρουσιάστρια πρωινού στην τηλεόραση  (video)

Εσύ το ήξερες ότι η Μιμή Ντενίση ήταν η πρώτη παρουσιάστρια πρωινού πριν εμφανιστεί η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη;

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν την Τρίτη (23/11) η Μιμή Ντενίση με την παρουσιάστρια να πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω την ηθοποιό και να θυμούνται μαζί τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης το 1990. Η Μιμή Ντενίση, όπως είδαμε στην εκπομπή «Ελένη», ήταν η πρώτη που παρουσίασε πρωινό στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA.

ginaikes sympetheroi

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η απιστία και ο ρόλος της…Μιμής Ντενίση

Το «Απεριτίφ» και η «δύσκολη» καλεσμένη

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που έκανε πρωινή εκπομπή. Το «Απεριτίφ», όπως λεγόταν η εκπομπή που παρουσίαζε στο MEGA, ξεκίνησε το 1990 και ολοκληρώθηκε το 1992 με τη Μιμή να θυμάται μια επική στιγμή με διάσημη ηθοποιό, η οποία δεν έλεγε απολύτως τίποτα στη συνέντευξη.

«Δεν το είχα θεωρήσει εύκολο. Εξαρτάται και από τον καλεσμένο. Θυμάμαι μια φορά- δεν θα πω όνομα- μια μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν μιλούσε καθόλου. Έλεγα εγώ συνέχεια διάφορα κι έλεγε αυτή ‘’ναι’’, ‘’πολύ σωστά’’, ‘’βεβαίως’’ και μου λέει στο τέλος ‘’ε, δεν είπαμε και τίποτα’’», είπε η Μιμή Ντενίση.



Όπως θα δεις κι εσύ στο βίντεο, η ηθοποιός είχε εντελώς διαφορετικά μαλλιά- της εποχής -, ενώ αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ποιος της είχε προτείνει το πρωινό.

«Ο Τζώνη Καλημέρης και ο Δοξιάδης μού είχαν προτείνει το πρωινό. Δυο χρόνια έκανα την εκπομπή και μου άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι είχε άνεση λόγους και γι’ αυτό την επέλεγαν οι άνθρωποι της τηλεόρασης. «Κάθε χρόνο μού έκαναν προτάσεις για τέτοιες εκπομπές», είπε η Μιμή Ντενίση.



Οι αποκαλύψεις για τον έρωτα στη ζωή της

«Όταν είσαι ερωτευμένος βρίσκεις χρόνο για τα πάντα. Έχεις αντοχές», είπε η Μιμή Ντενίση στην Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/CO5_H-UlL7A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Το πρώτο διάστημα ήμουν παντρεμένη 10 χρόνια με τον Γιάννη (Φέρτη), μετά ήμουν αρραβωνιασμένη με τον Αντώνη (Τρίτση). Πρέπει να κάνεις μια επιλογή. Δεν μπορείς να παρουσιάζεις, να παίζεις, να πας στο βραδινό. Κάπου η ζωή σού δείχνει ότι είσαι φτιαγμένη για αυτό».

Photos: @mimi_denissi & @tanweer_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιμή Ντενίση: Θα φτάσει η νέα της ταινία μέχρι τα βραβεία Oscar; Σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Μαριτίνα Ντενίση: Η κόρη της Μιμής μεγάλωσε και ποζάρει με μαύρο βραδινό φόρεμα