Σασμός: Ο Μαθιός σπαράζει στην αγκαλιά της Βασιλικής – Τα περίεργα δώρα των φανς στον Δημήτρη Λάλο

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός σπαράζει στην αγκαλιά της Βασιλικής – Τα περίεργα δώρα των φανς στον Δημήτρη Λάλο

Οι θαυμαστές του Μαθιού έχουν τρελάνει τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο που τον υποδύεται με τα δώρα που του στέλνουν. Πώς αντιδρά;

Προμηθευτείτε χαρτομάντηλα, εσείς, εμείς οι θαυμάστριες του Μαθιού στο Σασμό του Alpha γιατί θα μας συγκινήσει με την ερωτική εξομολόγηση που θα κάνει απόψε στη Βασιλική, λόγω του πανικού και του φόβου πως σύντομα θα αποκαλυφθεί ως δολοφόνος. Αντίθετα με εκείνον, δε θα συγκινηθούμε με την Καλλιόπη που αντί να μιλήσει με τον ανιψιό της 'Αγγελο τώρα που τον ανακάλυψε, βάζει μαύρες σκέψεις με το μυαλό της. Σίγουρα θα τρομάξουμε με τον Πέτρο και τον Αστέρη που πιάνονται στα χέρια μπροστά στην Αργυρώ. Και φυσικά θα γελάσουμε με τα δώρα που στέλνουν οι θαυμαστές του Δημήτρη Λάλου που τον έχουν φέτος λατρέψει ως Μαθιό.



Από μαχαίρια μέχρι....κάλτσες

Είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς ήδη ο Μαθιός και ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος φαίνεται πως απολαμβάνει την αδυναμία που του έχουν οι θαυμαστές της σειράς και αντιμετωπίζει με χιούμορ τα δώρα που του στέλνουν. Σήμερα αποκάλυψε πως κάποιοι στην Κρήτη τον θεωρούν πλέον σύντεκνο και ως είθισται του έστειλαν ένα χειροποίητο μαχαίρι με φιλντιτσένια λαβή και χαραγμένο το όνομα του Σασμού για να τους θυμάται.

mathios doro

Δεν ξέρουμε αν θα ακολουθήσουν και καλάθια με τοπικά προιόντα της Κρήτης με ρακές και όλα τα καλούδια του τόπου, αλλά βραβείο πρωτοτυπίας ανήκει σε εκείνους που έφτιαξαν ακόμη και...κάλτσες με το πρόσωπό του και αυτό το καταδιασκέδασε. Σήμερα ωστόσο δεν θα τον δούμε στο επεισόδιο τόσο χαρούμενο. Μια συζήτηση για το πρόσφατο φονικό στο χωριό που γίνεται στο καφενείο του αλλάζει τη διάθεση. Ακούει τον Παντελή να λέει πως όλοι τελικά οι ένοχοι αποκαλύπτονται και πως όλοι οι μάρτυρες λένε την αλήθεια από τύψεις (ο Μανόλης που κρύβεται στην κουζίνα ακούει πολύ προσεκτικά τα λόγια του πατέρα του) και ο Μαθιός ταράζεται. Σηκώνεται και φεύγει αναστατωμένος και πηγαίνει στη Βασιλική. Για να της ορκιστεί με κλάματα πως θα την αγαπά και να την προειδοποιήσει πως ότι και αν ακούσει στο μέλλον, να θυμάται πως «είσαι η μόνη γυναίκα που αγάπησα»



Νέα κόντρα για την Αργυρώ

Λίγο πριν αναχωρήσει με τον Διονύση για το Μόναχο, η Αργυρώ δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του Αστέρη στο αεροδρόμιο, που θέλει να την αποχαιρετήσει χωρίς να λογαριάζει πως εκεί βρίσκεται ο Πέτρος και η μητέρα τους. Ο νεαρός Βρουλάκης με το που βλέπει τον Αστέρη φουντώνει από θυμό, πιάνονται στα χέρια και η Μαρίνα καταφέρνει με τα πολλά να τους χωρίσει. Ανυποψίαστη για όλα αυτά, η μαμά του Αστέρη, η Καλλιόπη μας, έχει φουρτούνες και τρέχει στην εκκλησία να πεί στον παπά ότι ανακάλυψε ότι ο 'Αγγελος είναι ο ανηψιός της και γιός της Ανθούλας. Λίγο αργότερα θα δούν τον τάφο της να είναι για πρώτη φορά περιποιημένος και θα σοκαριστούν.


https://www.instagram.com/p/CWoHaLQKe4G

Ο Διονύσης είναι ανεξέλεγκτος

Αυτό το ταξίδι πάντως για την Αργυρώ που ξεκίνησε στραβά με τον αδελφό της και το σύντροφό της, φαίνεται να έχει επίσης μια κακή συνέχεια. Ανυποψίαστη θα ανακαλύψει τυχαία πως στη βαλίτσα του ο Διονύσης μεταφέρει παράνομα κάποια αρχαία αντικείμενα (το ίδιο που έπαθε και η Σεμίνα) και θα θορυβηθεί. Ο Διονύσης που καταλαβαίνει πως κινδυνεύει θα σκεφτεί ακόμη και να τη βγάλει από τη μέση για να μην τον μαρτυρήσει. Αυτή θα γλιτώσει βέβαια, γιατί θα συμβούν κάποια άλλα γεγονότα στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα παγιδεύει τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή - Ο Αστέρης παίρνει εκδίκηση

Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή

Σασμός: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται τη Βασιλική και το Μαθιό και η Αργυρώ φεύγει για το εξωτερικό