22 χρόνια μετά την ταινία «Ο ναυαγός» ο Τom Hanks αποκαλύπτει μυστικό για τη γυναίκα του

Κατερίνα Μπούσιου
22 χρόνια μετά την ταινία «Ο ναυαγός» ο Τom Hanks αποκαλύπτει μυστικό για τη γυναίκα του

Η σχέση της ελληνικής καταγωγής συζύγου του Ρita Wilson με την μπάλα της ταινίας. Τα 33 χρόνια του γάμου τους και η νεα συγκινητική του επιστροφή στον κινηματογράφο. 

Η ταινία «Ο ναυαγός» το 2000 ήταν μια από τις μεγαλύτερες προσωπικές εμπορικές επιτυχίες του Τom Hanks, που τον έφτασε μέχρι την υποψηφιότητα για 'Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου. Μόλις πρόσφατα αποκάλυψε το κοινό χαρακτηριστικό της μπάλας του βόλει που ήταν η συντροφιά του στην ταινία με τη σύζυγό του. Ο Hanks, ο οποίος από φέτος το καλοκαίρι έχει και τιμητικά ελληνικό διαβατήριο, ετοιμάζει την επιστροφή του στο σινεμά με την ταινία Finch, στην οποία υποδύεται έναν μηχανικό ρομπότ και ήδη μεταδίδεται μέσω live streaming.


https://www.instagram.com/tv/CWB0FF8B3ly/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα 33 χρόνια γάμου και η κίνηση για να τιμήσει τη σύζυγό του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Smartless μέσω podcast, ο διάσημος ηθοποιός Τom Hanks, αποκάλυψε πως για την ταινία «Ο ναυαγός» συζητούσε με τους παραγωγούς έξι χρόνια πριν τελικά γυριστεί. Και όπως δήλωσε: «ο σεναριογράφος Bill Broyles είχε την ιδέα να ονομάσει Wilson την μπάλα του βόλει που είναι η συντροφιά μου στο νησί και στην οποία μιλάω σαν να είναι άνθρωπος, για να τιμήσει την όμορφη γυναίκα μου. 'Ετσι χρησιμοποίησε το επίθετό της». Μάλιστα η συγκεκριμένη μπάλα όπως έγινε γνωστό, κρατήθηκε σε μια αποθήκη από τους παραγωγούς και δημοπρατήθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία και πουλήθηκε στην τιμή των 308 χιλιάδων ευρώ! Σα να αγοράζεις δηλαδή μια υπερπολυτελή μεζονέτα!



Ο Τom Hanks ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 33 χρόνια με τη Rita Wilson και μάλιστα ήταν η κρυφή του σχέση ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο επίσης ηθοποιό Samantha Lewes με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά όπως και με τη Rita. Η αδυναμία που της έχει είναι μεγάλη και μάλιστα πολύ συχνά τους αναφέρουν ως το μοναδικό πραγματικά ευτυχισμένο ζευγάρι του Hollywood. «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη. Συχνά της αφήνω σημειώματα στο κινητό ή κάπου στην κουζίνα. Της εύχομαι να έχει μια υπέροχη μέρα. Τις στέλνω φωτογραφίες όταν δεν είναι μαζί μου, κάθε στιγμή της ημέρας μου»


https://www.instagram.com/p/CUT9YO8LFI3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό θα πεί έρωτας!

* Στη νέα του ταινία ο Tom Hanks υποδύεται ένα μηχανικό ρομπότ ο οποίος μαθαίνει ξαφνικά πως πάσχει από μια σπάνια αρρώστια και δεν του μένει πολύς χρόνος ζωής. Δεν θέλει όμως να αφήσει μόνο του τον σκύλο που αγαπά και έτσι δημιουργεί ένα ρομπότ, τον Finch ο οποίος θα πάρει τη θέση του δίπλα στο σκύλο του όταν αυτός φύγει από τη ζωή.

Photo credits: Αssociated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Tom Hanks αποκάλυψε την τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή του

Έχεις δει τον μεγάλο γιο του Tom Hanks; Μοιάζει απίστευτα με τον μπαμπά του

Ο Tom Hanks νόσησε από covid τον Μάρτιο & αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο