Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα» (video)

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα» (video)

Η επιχειρηματίας και influencer, εξιστορώντας τη δική της εμπειρία, συμβούλευσε τους followers της να αφήνουν το μυαλό τους ελεύθερο και να ονειρεύονται.

Η Μαίρη Συνατσάκη καταπιάνεται με πάρα πολλά πράγματα. Έχει υπάρξει παρουσιάστρια,YouTuber, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εστιάσει την προσοχή της στην επιχειρηματικότητα και στο Instagram. Με αφορμή το MadWalk, λοιπόν, και τη συμμετοχή της σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους στην εν λόγω διοργάνωση, η Μαίρη αποκάλυψε μέσω Insta Stories ότι θεωρούσε πως μέχρι σήμερα τα είχε κάνει όλα σε αυτόν τον θεσμό και άρα είχε «κλείσει» τον κύκλο της.

Να, όμως, που οι ευκαιρίες και τα όνειρα ποτέ δεν σταματούν να υπάρχουν και να γίνονται πραγματικότητα!

SYNATSAKI SXESI

Το πρώτο post της Μαίρης Συνατσάκη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή – Το χαμόγελό της τα λέει όλα

«Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα»

Μετά τα MadWalk 2021, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (23/11), η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μερικά βίντεο σε Insta Story και κατέθεσε τις σκέψεις της και όλα όσα έχει κάνει σε αυτήν τη διοργάνωση.

«Εγώ ξεκίνησα για να πω ότι θεωρούσα ότι είχε κλείσει για μένα η πορεία μου στο MadWalk. Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα», λέει στο πρώτο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη.



Και συμπληρώνει: «Είχα παρουσιάσει το show, είχα κάνει backstage, είχα κάνει red carpet, είχα κάνει πασαρέλα, είχα επιτελέσει τους ρόλους που θα μπορούσα να έχω επιτελέσει σε αυτήν τη ζωή κι όμως πήγα σήμερα ωσάν ‘’σχεδιάστρια’’».



Η Μαίρη αναφέρεται στη συμμετοχή του fashion brand στο οποίο είναι συνδημιουργός με την Αθηνά Οικονομάκου και το οποίο παρουσίασε ένα zero waste φόρεμα στο catwalk του MadWalk.

Οι συμβουλές στους followers της

Όλη αυτή η εμπειρία και η ευκαιρία που της δόθηκε, να εμφανιστεί ως σχεδιάστρια στο MadWalk, έκανε τη Μαίρη Συνατσάκη να συνειδητοποιήσει ότι όλοι πρέπει να ονειρευόμαστε και να αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας.



Η ίδια λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο: «Να αφήνεις το μυαλό σου ελεύθερο, να ονειρεύεσαι, να βρίσκεις ανθρώπους να σου δίνουν έμπνευση και να συνεργάζεσαι μαζί τους και να κάνεις ομάδα, χωρίς ομάδα τίποτα δε γίνεται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

Instagram vs reality: H Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από το ταξίδι στην Ιταλία