Melania Trump: Πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό σε φιλανθρωπική εκδήλωση (photos)

Melania Trump: Πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό σε φιλανθρωπική εκδήλωση (photos)

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μοίρασε δώρα σε παιδιά ανάδοχων οικογενειών στη Florida.

Τη φιλανθρωπική της δράση έδειξε για ακόμη μια φορά η Melania Trump, η οποία μετά από πολύ καιρό, επισκέφθηκε θεραπευτικό κέντρο της Florida και παιδιά ανάδοχων οικογενειών για να περάσει χρόνο μαζί τους .

Η επίσκεψη της Melania Trump σε παιδιά ανάδοχων οικογενειών

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πέρασε δύο ώρες την Τετάρτη (24/11) με παιδιά από ανάδοχες οικογένειες στο Palm Beach της Florida.

MELANIA8

Η πρώτη εμφάνιση της Melania Trump μετά την αποχώρησή της από τον Λευκό Οίκο

Η Melania Trump έφτιαξε μαζί με τα παιδιά χειροτεχνίες και τους έκανε δώρα με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών (aka Thanksgiving Day).



Εκτός αυτού, έκανε και μια συζήτηση με νεαρούς ενήλικες, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει σε κέντρα ανάδοχων οικογενειών και που πλέον ζουν σε σπίτια που παρέχονται από τους οργανισμούς αυτούς, ενώ περιηγήθηκε και στο θεραπευτικό κέντρο, 4KIDS, όπου τα παιδιά και οι ανάδοχες οικογένειες μπορούν να αναζητήσουν πρόσθετη υποστήριξη.

https://www.instagram.com/p/CWrCVj2lZQR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μήνυμα στο Twitter

Η Melania Trump επικοινώνησε την επίσκεψή της στα παιδιά μέσα από το Instagram και το Twitter.

«Σε αυτήν τη γιορτή των Ευχαριστιών θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στις ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους σε παιδιά και σε εκείνους που υπηρετούν την κοινότητα της παιδικής πρόνοιας», έγραφε το tweet. «Σας ευχαριστώ 4KIDS που δουλεύετε ακούραστα για να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια αυτών των παιδιών».

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ολοκλήρωσε το tweet της χρησιμοποιώντας το hashtag #BeBest, το οποίο αποτέλεσε πρωτοβουλία της στον Λευκό Οίκο και εστίαζε στην ευημερία των νέων, καθώς ασχολήθηκε με θέματα, όπως το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το διαδικτυακό bullying.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι αποκαλύπτουν οι βιογράφοι της Melania Trump για τον γάμο της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη Melania Trump και όχι άδικα