Η Angelina Jolie μεταμορφώθηκε για τους Eternals - Τα παιδιά της σάστισαν: «Τι δουλειά κάνεις;»

Νατάσσα Σχοινά
Η Angelina Jolie μεταμορφώθηκε για τους Eternals - Τα παιδιά της σάστισαν: «Τι δουλειά κάνεις;»

Ο συνδυασμός της στολής με την αλλαγή στα μαλλιά της έκαναν τα παιδιά της να απορήσουν.

Η ταινία «Eternals» είναι κατά γενική ομολογία μία από τις πιο πολυσυζητημένες αυτής της χρονιάς. Με την πανδημία να έχει πάει πίσω ό,τι σχετίζεται με τον κινηματογράφο, η Marvel είδε τις ταινίες της να μετατίθενται αρκετά αργότερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τους, αλλά, με τα πολλά, παρά τις αναβολές, οι Eternals είναι πια εδώ.

Το νέο σύμπαν υπερηρώων της Marvel ανοίγει μία νέα εποχή στη διάσημη εταιρεία παραγωγής και γνωρίζει στο κοινό την επόμενη γενιά ηρώων μέσα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. Ανάμεσά τους και η Angelina Jolie υποδύεται τη Thena.



Ποια είναι η Thena

Η Thena εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1976-1978 στα κόμικς της Marvel γεννημένη στην Ολυμπία της Αρχαίας Ελλάδας. Το αρχικό της όνομα ήταν Azura, όμως, για να μοιάζει με αυτό της κόρης του Δία -Αθηνά- ο πατέρας της, Zuras την έβαλε να το αλλάξει. Η κίνηση έγινε για να σφραγίσει τη συνθηκολόγηση μεταξύ των Θεών του Ολύμπου και των Eternals.



Η μεταμόρφωση της Jolie

Η Jolie για τον ρόλο, ανάμεσα στα άλλα, έγινε κατάξανθη εκπλήσσοντας το κοινό με την αλλαγή της. Όμως, καθώς φαίνεται, ο κόσμος δεν ήταν ο μόνος που εξεπλάγη. Η ίδια η ηθοποιός μίλησε στο Entertainment Tonight και αποκάλυψε ότι τα παιδιά της σοκαρίστηκαν όταν την είδαν να κυκλοφορεί ξανθιά και με στολή σπάντεξ.

Angelina Jolie Eternals GIF by Regal

«Λοιπόν, θα θέλατε να δείτε τη μαμά σας μέσα σε αυτό; Ήταν νομίζω σε σοκ. Δεν ξέρω. Ακόμη δεν έχουν δει την ταινία, αλλά πιστεύω ότι όταν η μαμά σου κυκλοφορεί με φουλ σπάντεξ χρυσό outfit και χρυσά μαλλιά, σκέφτεσαι ‘Τι δουλειά κάνεις; Ξαναβάλε τη ρόμπα σου’»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Scarlett Johansson τα βρήκε με τη Marvel - Τι είναι τέλος πάντων το νέο, μυστικό τους πρότζεκτ;

Jeremy Renner - Hawkeye: Το πρόβλημα υγείας που ενώνει τον ηθοποιό με τον ήρωα της Marvel

Reboot για το Pretty Little Liars - Θα επιστρέψει το αρχικό cast; Τι δήλωσε η Lucy Hale