Γη της ελιάς: Κινδυνεύει η ζωή του Φίλιππου και της Χάιδως - Σε πανικό το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Κινδυνεύει η ζωή του Φίλιππου και της Χάιδως - Σε πανικό το Twitter

Η Χάιδω δέχεται απειλή με όπλο μέσα στο ίδιο της το σπίτι και η ζωή του Φίλιππου βρίσκεται σε κίνδυνο!

Ποιος είδε τους... τηλεθεατές και δεν τους φοβήθηκε όταν κάποιος τολμά να τα βάλει με τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς! Αυτή τη φορά, ενώ όλα πηγαίνουν καλά -μέχρι στιγμής- στην προσωπική του ζωή, ο νεαρός πρωταγωνιστής καλείται να αντιμετωπίσει την οργή των καλλιεργητών που είχαν καταπατήσει το χωράφι της οικογένειάς του και τώρα που τους... χάλασε τη δουλειά, τον ψάχνουν για να τον σκοτώσουν!

Στο μεταξύ, μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα αγχώσει τόσο το νεαρό ζευγάρι της Μάνης όσο και τους τηλεθεατές, που θέλουν να τους δουν να γίνονται γονείς!

iordanidis koulikakou

Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

Η Βασιλική κινδυνεύει να χάσει το μωρό!

Η απροσδόκητη και άκρως απειλητική επίσκεψη που δέχεται η Χάιδω μέσα στο σπίτι της, προκάλεσε πανικό στο Twitter. Το τηλεοπτικό κοινό ευχαριστιέται από τη μια που κάποιος βάζει στη θέση της τη Χάιδω, αλλά ανησυχεί πολύ για τον Φίλιππο, που η κίνησή του να ξεριζώσει τις φυτείες από το χωράφι των Στεφανέων, τον βάζει σε άσχημα μπλεξίματα! Οι τηλεθεατές είναι έξαλλοι με τις απειλές προς τον Φίλιππο, αφού όπως και να το κάνουμε, είναι ο πρωταγωνιστής της καρδιάς τους!

https://www.instagram.com/tv/CWtwW0FAXrB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και σα να μην έφτανε αυτό, η Βασιλική νιώθει έντονη αδιαθεσία και φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό, ενώ η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει. Αυτό το ζευγάρι δε λέει να ηρεμήσει με τίποτα... Με το που φτιάχνουν λίγο τα πράγματα μεταξύ τους, πάντα κάποια αναποδιά συμβαίνει!

Αχ Στάθη!

Ο Στάθης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά από την Ιουλία, ενώ πλησιάζει η χειρουργική επέμβαση της Αρετής (προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της). Ο Ιάκωβος, από την άλλη, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να φέρει πιο κοντά την Ιουλία και τον αστυνόμο Κουράκο και μάλλον κάτι καταφέρνει, αφού η Ιουλία δείχνει να περνάει καλά με τον Γιώργη.



Η σχέση που πάει να αναπτυχθεί μεταξύ τους θα πονέσει πολύ τον Στάθη και κάτι μας λέει ότι οι fans του ζεύγους Στάθης-Ιουλία έχουν να κλάψουν με... μαύρο δάκρυ στα επόμενα επεισόδια!

Δες στην παρακάτω photo gallery πώς αντέδρασε το κοινό στις απειλές κατά του Φίλιππου

Cover photo: @dionisis_papandreou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία βρίσκονται σε αδιέξοδο και το Twitter το... ζει μαζί τους

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική, θα γίνει όμως αυτός ο γάμος;

Γη της ελιάς: Έρχεται νέα ερωτική σκηνή Βασιλικής - Φίλιππου! Σε πανικό το Twitter