Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία βρίσκονται σε αδιέξοδο και το Twitter το... ζει μαζί τους

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία βρίσκονται σε αδιέξοδο και το Twitter το... ζει μαζί τους

Όσο κι αν το προσπαθούν, η Ιουλία και ο Στάθης δεν αντέχουν μακριά ο ένας απ' τον άλλον και εκείνος σύντομα θα το ρίξει στο ποτό!

Η Ιουλία και ο Στάθης προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν χωριστά, αλλά αυτό πονάει τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και τους τηλεθεατές της Γης της ελιάς. Ένα τηλεφώνημά τους στο οποίο ο Στάθης της ζητά να προχωρήσει τη ζωή της όσο κι αν αυτό τον πληγώνει, και την Ιουλία να του απαντά πως δεν υπάρχει τίποτα μετά από εκείνον, ήταν αρκετό για να κάνει το Twitter να το ρίξει στο... δράμα από το τρέιλερ και μόνο.

gi tis elias 71

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική, θα γίνει όμως αυτός ο γάμος;

Το κοινό ταυτίζεται απόλυτα με το ζευγάρι Στάθης - Ιουλία

Ο Στάθης έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και να σταματήσει την κρυφή σχέση του με την Ιουλία, τουλάχιστον μέχρι να πάνε καλύτερα τα πράγματα με την αναπηρία της Αρετής. Το κοινό, όμως, τους θέλει μαζί και δεν αντέχει να τους βλέπει να πονάνε!


https://www.instagram.com/tv/CWoiGGSIT-n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο αποψινό (24/11/21) επεισόδιο, ο Στάθης, σε μια στιγμή αδυναμίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και από τον διάλογό τους διαφαίνεται ο έρωτάς τους, οποίος όμως τους οδηγεί για ακόμη μια φορά σε αδιέξοδο.

Ο Στάθης γίνεται αλκοολικός

Σύντομα, η Ιουλία θα έρθει πιο κοντά με τον αστυνόμο Κουράκο, μιας και βλέπει ότι δεν έχει κανένα μέλλον με το Στάθη, και όλη η Αρεόπολη θα μιλά για αυτό το νέο ειδύλλιο. Μπορεί η καρδιά της να ανήκει ολοκληρωτικά στον Στάθη, το μυαλό της όμως την πιέζει να κάνει το επόμενο βήμα.



Τώρα το πώς θα το πάρει ο Στάθης, είναι μια άλλη ιστορία! Θα ξεσπάσει στο αλκοόλ, προσπαθώντας να «πνίξει» τον πόνο του και να ξεχάσει την Ιουλία. Η Αρετή θα τον βλέπει διαρκώς μεθυσμένο και δε θα ξέρει πώς να το διαχειριστεί! Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να περπατήσει ξανά και ο Στάθης να πάρει την απόφαση να χωρίσει οριστικά μαζί της!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη συγκινητική σκηνή Στάθη-Ιουλίας.

Cover photo: @pas_tsarouchas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Έρχεται νέα ερωτική σκηνή Βασιλικής - Φίλιππου! Σε πανικό το Twitter

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής σε κίνδυνο - Θα είναι τραγικό το τέλος του Αλέξη;

Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter