Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική, θα γίνει όμως αυτός ο γάμος;

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Βασιλική, θα γίνει όμως αυτός ο γάμος;

Ο νεανικός έρωτας της Βασιλικής και του Φίλιππου στη Γη της ελιάς γράφει ιστορία...

Και ναι, έφτασε η ώρα που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν καιρό! Δεν πρόλαβαν να τα βρουν, και ο Φίλιππος δίνει δαχτυλίδι στη Βασιλική και της ζητάει να τον παντρευτεί στη Γη της ελιάς. Το Twitter για ακόμη φορά «λιώνει», με κάποιους να έχουν ήδη αρχίσει να... ράβονται, ενώ άλλοι δεν πιστεύουν με τίποτα ότι θα γίνει τελικά αυτός ο γάμος, παρόλο που η Βασιλική θα πει το πολυπόθητο «ναι» στον έρωτα της ζωής της. Το γυναικείο κοινό, δε, επιμένει να θέλει να βρει έναν άντρα σαν τον Φίλιππο, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει τα κότσια να τα βάλει με όλους και με όλα για χάρη της Βασιλικής.

Η απόλυτη σκηνή Βασιλικής-Φίλιππου απόψε στις οθόνες μας!

Αυτά τα δύο παιδιά δεν μπορούν να είναι χωριστά... Ο Φίλιππος θέλει να επισφραγήσουν την αγάπη τους και τα παίζει όλα για όλα. Στο αποψινό (23/11/21) επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την απόλυτη σκηνή, με τον Φίλιππο να ζητά από τη Βασιλική να τον παντρευτεί, και κάτι μας λέει ότι θα «πέσει» το Twitter!

gi tis elias vasiliki filippos inlove

Γη της ελιάς: Έρχεται νέα ερωτική σκηνή Βασιλικής - Φίλιππου! Σε πανικό το Twitter


https://www.instagram.com/tv/CWmzkd0oWh9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, οι τηλεθεατές, παρόλο που θέλουν πολύ να δουν τα παιδιά να κλέβονται και να παντρεύονται κρυφά, μια μεγάλη μερίδα θεωρεί πως κάτι απρόοπτο θα συμβεί και θα ανατραπούν όλα. Και μάλλον πέφτει μέσα, καθώς όπως σας έχουμε ήδη γράψει θα έχουμε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Τα απρόοπτα της απαγωγής

Η αγωνία εντείνεται όταν οι απαγωγείς επικοινωνούν με την Ισμήνη και τον Λυκούργο για να μεθοδεύσουν την παράδοση των λύτρων. Ο άνθρωπος του Κωνσταντίνου παρακολουθεί τη διαδικασία κρυφά, με σκοπό να εντοπίσει ποιος έχει αρπάξει το μωρό. Την τελευταία στιγμή, όμως, η παράδοση ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της.



Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχουν καταλήξει οι τηλεθεατές στο ποιος κρύβεται πίσω από τη απαγωγή... Πολλές οι θεωρίες, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι ο Κωνσταντίνος, ο Σάββας ή ο Δημήτρης;

Δες στην παρακάτω photo gallery τα σχετικά tweets για την πρόταση γάμου Φίλιππου-Βασιλικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής σε κίνδυνο - Θα είναι τραγικό το τέλος του Αλέξη;

Γη της ελιάς: Ο Στάθης απειλεί με όπλο το Φίλιππο και το κοινό γίνεται έξαλλο στο Twitter

Γη της ελιάς: Ο Στέφανος ελπίζει να βάλει τέλος στη βεντέτα με τη Χάιδω, αλλά το Twitter διαφωνεί

Cover photo: @ifigenia_tzola