Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μόνο δύο επαφές στο κινητό της - Ξαφνιάζουν τα ονόματα

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μόνο δύο επαφές στο κινητό της - Ξαφνιάζουν τα ονόματα

Ανάμεσα στις δύο επαφές δεν είναι ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά ούτε και ο πρίγκιπας William.

Η βασίλισσα Ελισάβετ στα 95 της πια χρόνια αναστάτωσε την οικογένεια και τους θαυμαστές της με την περιπέτεια στην υγεία της.

Η Ελισάβετ μπορεί στις πρόσφατες εμφανίσεις της να έδειχνε πιο αδύνατη και περισσότερο ταλαιπωρημένη σε σχέση με το παρελθόν, όμως η Mirror αναφέρει πως η 95χρονη μονάρχης αισθάνεται μακράν καλύτερα:

«Η Βασίλισσα είπε σε όλους πως νιώθει καλύτερα και ανυπομονεί να τους καλωσορίσει όλους τα Χριστούγεννα. Όπως και άλλες οικογένειες, έτσι και η βασιλική ανυπομονεί να κάνει και πάλι το μεγάλο οικογενειακό γεύμα που τόσο έλειψε σε όλους εξαιτίας της πανδημίας».



Oι επαφές στο κινητό της βασίλισσας:

Η εφημερίδα Express, αποκάλυψε πάντως πως μετά τον θάνατο του Φίλιππου, η 95χρονη Ελισάβετ έχει μόνο δύο επαφές στο κινητό.

Η βασίλισσα όπως τόνισε το δημοσίευμα, έχει ένα ειδικό κινητό, το οποίο δεν είναι εύκολο να πέσει στα χέρια των hackers και στο οποίο έχει μόνο δύο επαφές, δύο άτομα τα οποία όταν την καλέσουν σπεύσει να απαντήσει σε αυτά και μόνο αυτά.

Το κινητό αυτό είναι ο τρόπος που έχει η Ελισάβετ να επικοινωνεί με την βασιλική οικογένεια αλλά υπάρχουν μόνο δύο επαφές στις ταχείες κλήσεις,

Σύμφωνα με τον Jonathan Sacerdoti, royal αναλυτή, και τη συνέντευξη που έδωσε στην Christina Garibaldi, ξέρουμε πως υπάρχουν δύο πρόσωπα με τα οποία η βασίλισσα μιλάει για ό,τι της συμβεί. Όπως φαίνεται, η βασίλισσα έχει στις ταχείες κλήσεις την μοναχοκόρη της πριγκίπισσα Άννα και ο μάνατζέρ της John Warren.

Την κόρη της βασίλισσας την γνωρίζουν όλοι αλλά ο μάνατζέρ της είναι ο γαμπρός του αγαπημένου της φίλου κόμη του Carnarvon, το σπίτι τουοποίου ήταν το κάστρο Highclere στο Berkshire, το οποίο οι θεατές της τηλεόρασης μπορεί να γνωρίζουν καλύτερα ως Downtown Abbey.

«Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι και οι μόνοι που έχουν πρόσβαση στην Ελισάβετ 24 ώρες το 24ωρο».


https://www.instagram.com/p/CWqrv8FMR7S

Ο τρόπος που η Ελισάβετ αγκάλιασε την τεχνολογία είναι απίθανος:

Στη διάρκεια της πανδημίας, η βασίλισσα έμαθε να χρησιμοποιεί ακόμα παραπάνω τις γνώσεις της στην τεχνολογία μιας και έπρεπε να κάνει συναντήσεις μέσω zoom.

Το 2017, η Mail Online είχε υποστηρίξει πως η βασίλισσα είχε φτιάξει τον δικό της ιδιωτικό λογαριασμό στο Facebook.

Ο ειδικός Brian Hoey είχε τονίσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταπεινό χριστουγεννιάτικο δώρο της Kate που έκανε τη βασίλισσα Ελισάβετ να την αγαπήσει

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασίλισσας Ελισάβετ θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η τιμωρία στο BBC από το παλάτι μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ για Γουίλιαμ και Χάρι