Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασίλισσας Ελισάβετ θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ιωάννα Τζανή
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασίλισσας Ελισάβετ θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει σε χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Παρόλο που κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι ακόμη νωρίς για να στολίσουμε, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει την ίδια άποψη, γι' αυτό και αποφάσισε να δώσει εντολή να στηθεί από τώρα, πριν καν μπει ο Δεκέμβριος, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Βέβαια, δε μιλάμε για ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο... Και δε θα μπορούσε άλλωστε η βασίλισσα να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από το συγκεκριμένο δέντρο που αγγίζει τα 6 μέτρα, δηλαδή το ύψος ενός μέσου σπιτιού!



xristoygenniatiki poytigka

Αυτή είναι η εύκολη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα που απολαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ τις γιορτές

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της βασίλισσας Ελισάβετ είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει!

Η φωτογραφία που είδαμε χθες (25/11/21) στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, μας έκανε να μείνουμε για μερικά λεπτά και απλά... να θαυμάζουμε!

Η δημοσίευση αποκαλύπτει ότι για τη διακόσμησή του χρειάστηκαν σκάλες, αλλά και η συμμετοχή πολλών μελών του προσωπικού.

Εκατοντάδες στολίδια σε αποχρώσεις του χρυσού και του κόκκινου, κρέμονται από τα κλαδιά του βασιλικού χριστουγεννιάτικου δέντρου που στέκεται περήφανα στο St George's Hall του κάστρου.


https://www.instagram.com/p/CWtH84uMQCL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι επισκέπτες του Κάστρου του Ουίνδσορ θα μπορούν να απολαμβάνουν την εορταστική επίδειξη από τώρα μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, και αυτό μας κάνει να λυπόμαστε ιδιαίτερα που δε ζούμε στο Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να μπορέσουμε να θαυμάσουμε από κοντά την αριστοκρατική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τα State Apartments έχουν, επίσης, διακοσμηθεί με γιρλάντες, δέντρα και φωτάκια για να φέρουν μια νότα εποχικής μαγείας στο βασιλικό σπίτι.

Το Holyroodhouse θα διακοσμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με ένα δέντρο 4,5 μέτρων που θα στηθεί στη Μεγάλη Πινακοθήκη στις 3 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχουν, επίσης, βελούδινες γιρλάντες, αστραφτερά μούρα και εποχιακά φυλλώματα στο Great Stair για να θαυμάσουν οι επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταπεινό χριστουγεννιάτικο δώρο της Kate που έκανε τη βασίλισσα Ελισάβετ να την αγαπήσει

Η βασίλισσα Ελισάβετ όρθια και χωρίς μπαστούνι μετά την περιπέτεια της υγείας της - Τέλος οι φήμες!

Ακόμα μια πληγή για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη επέτειος γάμου χωρίς τον Φίλιππο