Η συγκινητική αφιέρωση της Nicole Kidman στο σύζυγό της και η απίστευτη μεταμόρφωσή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η συγκινητική αφιέρωση της Nicole Kidman στο σύζυγό της και η απίστευτη μεταμόρφωσή της

Λιώνει από έρωτα η Nicole Kidman μετά από 15 χρόνια γάμου με τον Keith Urban. Η συγκινητική αφιέρωση και η νέα της ταινία στην οποία είναι αγνώριστη! 

Με αφορμή την γιορτή των Ευχαριστιών, η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman, αποφάσισε να ευχαριστήσει το σύζυγό της Keith Urban όχι μόνο για τα 15 χρόνια του γάμου τους και τα δύο υπέροχα παιδιά που της έχει χαρίσει, αλλά απλά γιατί υπάρχει στη ζωή της! Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά, που δείχνει πως λιώνει από αγάπη για τον Keith. Η Kidman κάνει μια δυναμική επιστροφή στον κινηματογράφο υποδυόμενη την Lucille Ball την πιο διάσημη κωμική ηθοποιό και τηλεπερσόνα που υπήρξε ποτέ στην Αμερική αποκαλύπτοντας τα κρυφά μυστικά του γάμου της. Που δεν ήταν τόσο ευτυχισμένος όσο ο δικός της!


https://www.instagram.com/p/CWta4Z7vyT9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καλύτερο ζευγάρι

«Αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων» δήλωσε η Nicole Kidman που φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον σύζυγό της Keith Urban, ο οποίος την κρατά τρυφερά και την φιλά στον ώμο. Το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στη γενέτειρά τους στο Σίδνει της Αυστραλίας, εκεί που είχαν κάνει και το γάμο τους τον Ιούνιο του 2006. Και οι δύο έχουν μιλήσει πολλές φορές για το ερωτικό πάθος που τους δένει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη βαθιά αγάπη που τους ενώνει. «Είναι το βάλσαμό μου, είναι ο μόνος άνθρωπος που μου χαρίζει απίστευτη αυτοπεποίθηση» είχε δηλώσει πρόσφατα η Kidman, ενώ πριν από λίγους μήνες, όλοι θυμόμαστε πως ο σύζυγός της είχε αποκαλύψει και κάποιες πικάντικες λεπτομέρειες της ερωτικής τους ζωής που είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας τους όλα αυτά τα χρόνια.



Η δυστυχισμένη Lucille

Η Lucille Ball υπήρξε για τους αμερικανούς μια εμβληματική προσωπικότητα της τηλεόρασης. Το τηλεοπτικό της show «Lucy show» το οποίο παρουσίαζε με το σύζυγό της Desi Arnaz για έξι χρόνια στο CBS, μετά το προηγούμενο show που επίσης είχε το όνομά της, αποτελούσε το μεγαλύτερο hit της αμερικάνικης τηλεόρασης, με εκατομμύρια τηλεθεατές να το παρακολουθούν κάθε εβδομάδα. Την δεκαετία του '80 είχε μάλιστα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ. 'Ομως πίσω από τα χαμόγελα και την ευτυχία που έδειχνε μπροστά στην οθόνη το ζευγάρι, κρυβόταν αρκετός πόνος και δυστυχία, ειδικά με τις απιστίες του συζύγου της Lucille και τους συνεχείς καβγάδες τους. Αυτή η περίεργη σχέση εντός και εκτός οθόνης, μεταφέρεται στην νέα ταινία «Being the Ricardos» με την Nicole Kidman να υποδύεται την Lucille και όλοι να μιλάνε για την εκπληκτική ομοιότητά τους. Τον ρόλο του Desin Arnaz υποδύεται ο Javier Bardem.

lucille ball

Photo credits Associated Press/Instagram @nicolekidman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τρυφερό φιλί της Nicole Kidman στον Keith Urban και η ευχή της

Τα μυστικά της Nicole Kidman που νικούν ...το πέρασμα του χρόνου!

Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές