Ο Affleck με 23χρονη ηθοποιό; Οι φωτογραφίες με τα φιλιά και τις αγκαλιές στον δρόμο

Ο Affleck με 23χρονη ηθοποιό; Οι φωτογραφίες με τα φιλιά και τις αγκαλιές στον δρόμο

To έκανε πάλι το σκάνδαλό του! O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει τη νέα του σχέση και να αφήσει άφωνους τους paparazzi.

Οι φωτογραφίες της Page Six κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

O 46χρονος ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε άλλο ερωτικό ενδιαφέρον και μάλιστα στα μάτια μιας ηθοποιού που έχει τα μισά του χρόνια.

ben affleck

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση

Φυσικά δε μιλάμε για τον Ben Affleck αλλά για τον αδερφό του Casey, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από την επί χρόνια φίλη του, την ηθοποιό Floriana Lima, και βρήκε άλλη αγκαλιά.

Casey Affleck Floriana Lima

Ο Affleck άφησε εσκεμμένα τους φωτογράφους ν' απαθανατήσουν τις αγκαλιές και τα φιλιά του με την ηθοποιό Caylee, η οποία -όπως σχολιάζουν τα Αμερικάνικα Μέσα- θα μπορούσε να είναι κόρη του!

Το νέο ζευγάρι του Hollywood εθεάθη στο Cowan στο Λος Άντζελες την περασμένη Τρίτη (23/11).


https://www.instagram.com/p/CWrOwOwNkBv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος. Οι αγκαλιες με τη νεαρή ηθοποιό, πριν ακόμη καλά καλά βγουν και οι δύο από το αυτοκίνητό του star, λένε πολλά!

Το τρυφερό τετ-α-τετ του νέου ζευγαριού του Hollywood δε σταμάτησε όμως εκεί. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της Page Six, οι δυο του βγαίνουν από το αυτοκίνητο και συνεχίζουν -χωρίς να νοιάζονται για τα φλας των φωτογράφων ή για τα μάτια των περαστικών- ν' ανταλλάσσουν μια ακόμη αγκαλιά και μερικά φιλιά.

Έχει χωρίσει επίσημα από την πρώην του; Ιδού το ερώτημα

Casey Affleck Floriana Lima2

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six αποκαλύπτει κάτι που μέχρι τώρα ο διάσημος ηθοποιός δεν είχε παραδεχτεί δημοσίως. Ούτε ο Affleck ούτε η 40χρονη σύντροφός του, Lima, έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα τον χωρισμό τους. Αυτές οι νέες εικόνες μάλλον έρχονται να ρήξουν φως στη σχέση τους η οποία όπως φαίνεται έχει τελειώσει οριστικά.

Η Page Six επικοινώνησε με εκπρόσωπο του Affleck για να σχολιάσει το γεγονός αλλά δεν υπήρξε προς το παρόν κάποια επίσημη δήλωση. Όσο ήταν ζευγάρι, αμφότεροι απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσίευαν φωτογραφίες ο ένας του άλλου στις αντίστοιχες σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι φέρεται να ξεκίνησε να βγαίνει το 2016, λίγο μετά τον χωρισμό του Affleck από την πρώην σύζυγό του, Summer Phoenix.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση

Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez