H εκπληκτική φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την κόρη της! Λιώσαμε Κυριακάτικα

H εκπληκτική φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη αγκαλιά με την κόρη της! Λιώσαμε Κυριακάτικα

Η τρυφερή φωτογραφία που μας έφτιαξε το πρωινό μας! 

Την πιο τρυφερή της φωτογραφία ανέβασε σήμερα η Μαρία Ηλιάκη, έχοντας αγκαλιά την 5 μηνών κορούλα της και πραγματικά μας έφτιαξε το πρωινό!

Η 44χρονη παρουσιάστρια, μας έχει συνηθίσει να εκφράζει την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τον ερχομό αυτού του θείου πλάσματος στη ζωή της, και δε διστάζει να μοιράζεται με τους followers της στο Instagram τις πιο τρυφερές και σπάνιες στιγμές μαζί της.

iliaki iperemesi

Μαρία Ηλιάκη: Το αδημοσίευτο βίντεο από την εγκυμοσύνη και τη νοσηλεία λόγω υπέρεμεσης

Σήμερα η Μαρία ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram, έχοντας τη μικρή της αγκαλιά, σχολιάζοντας με ευγνωμοσύνη: « Τα όνειρα, όντως γίνονται πραγματικότητα».


https://www.instagram.com/p/CW0IjoRsqj4

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 31 Μάϊου, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτάς της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια από πρώτη ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, βρίσκει διασκεδαστικό να δημοσιεύει stories και posts που αφορούν την εγκυμοσύνη αλλά και -μετέπειτα- τον νέο της ρόλο ως μητέρα. Παρόλο που χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο χιούμορ της, η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές τους προβληματισμούς και τα άγχη της για την μητρότητα. Και φυσικά μπορεί να την βλέπουμε πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή όμως έχει βιώσει κι εκείνη πολλές δυσκολίες τις οποίες έχει κοινοποιήσει μέσω του λογαριασμού της στα social media, καταθέτοντας πάντα την αλήθεια.

Το άγνωστο πρόβλημα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Μαρία δημοσίευσε ένα video και φωτογραφίες από μια άγνωστη πτυχή της πρώτης της εγκυμοσύνης, ένα πρόβλημα που την ταλαιπώρησε τους 5 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Η παρουσιάστρια του «Τι λες Τωρα;» αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο 3 φορές, λόγω υπερέμεσης κύησης, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε και η Kate Middleton και πολλές εγκυμονούσες ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Ηλιάκη: Δείχνει πώς ξυπνάει τα πρωινά με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Βγαίνει από το μαιευτήριο κι επιστρέφει σπίτι με το μωρό της