Το post της Κατερίνας Καινούργιου που εκφράζει την ψυχολογία της μετά τον χωρισμό

Το post της Κατερίνας Καινούργιου που εκφράζει την ψυχολογία της μετά τον χωρισμό

«Όποιος πιστεύει πως η λιακάδα φέρνει την ευτυχία απλά δεν έχει χορέψει στη βροχή...», γράφει η παρουσιάστρια και εκφράζει τη διάθεσή της μέσω Instagram.

Μπορεί η ίδια να μην το έχει επιβεβαιώσει επίσημα αλλά όπως όλα δείχνουν ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είναι οριστικός. Τα σύννεφα στον δεσμό τους φαίνεται πως είχαν πυκνώσει τον τελευταίο καιρό και το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει χωριστά, σύμφωνα με πηγές του ΟΚ, «επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση τους».

Μετά τη «μοναχική γιορτή» της και το ταξίδι με τις φίλες της (χωρίς τον Φίλιππο) στο Παρίσι, η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να μη μιλήσει ανοικτά για την προσωπική της ζωή και να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της. Παρολ' αυτά δεν έχει κρύψει τη θλίψη της και τόσο μέσα από τα social media όσο και από την εκπομπή της, κάνοντας αναφορές στη διάθεσή της χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω διευκρινήσεις για την προσωπική της ζωή.

kainourgiou 1

Η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πλευρό της

Ένα από αυτά τα post ήταν και το σημερινό το οποίο ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα απόσπασμα της Αλκυόνης Παπαδάκη, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της τη διάθεση που την διακατέχει σήμερα:

Με 3 φωτογραφίες κρατώντας την ομπρέλα της, η παρουσιάστρια έγραψε συγκεκριμένα:

«Όταν δεν νιώθεις το άρωμα της βροχής, κινδυνεύει η ψυχή σου.
Θέλω μια ρωγμή εγώ στην ψυχή, να μπαίνει μέσα η βροχή.
Όποιος πιστεύει πως η λιακάδα φέρνει την ευτυχία απλά δεν έχει χορέψει στη βροχή...»

kat ken

Η Κατερίνα δεν προσποιείται και εκφράζει τα συναισθήματά της ακόμη και on camera

«Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται!», είχε πει με γεμάτη πίκρα η Κατερίνα, μετά από τo αστείο σκετσάκι που είχε κάνει η Μπέτυ Μαγγίρα με την ομάδα της, ποζάροντας μπροστά στον Πύργο του Άιφελ.


https://www.instagram.com/p/CWQP_Cno4g5

Η 36χρονη παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει πως τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολα, προσπαθεί όμως καθημερινά να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην εκπομπή και να θέλει να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας το παρελθόν... πίσω της!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων