Η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πλευρό της

Η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πλευρό της

Η Κατερίνα Καινούργιου ξενύχτησε το βράδυ της ονομαστικής της γιορτής αλλά χωρίς τον Φίλιππο.

Συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που έκαναν τις εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να περνάει μια μεγάλη κρίση στην τριετή σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πηγές του περιοδικού ΟΚ υποστήριζαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου πως «η σχέση της Καινούργιου βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Η γιορτή χωρίς τον Φίλιππο

Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τη θλίψη της και μέσα από τα social media και μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.
Όπως φαίνεται ο χωρισμός είναι οριστικός και μόλις χτες, η Κατερίνα διασκέδασε με αφορμή την ονομαστική της γιορτή χωρίς τον αγαπημένο της Φίλιππο.



Η Καινούργιου είχε στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες αλλά ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν ο αγαπημένος της.

Η ίδια φρόντισε σήμερα το πρωί να ζητήσει συγνώμη από του τηλεθεατές, μιας και η φωνή της είχε βραχνιάσει αποκαλύπτοντας πως τραγουδούσε πολύ και δυνατά και έτσι βράχνιασε η φωνή της.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν μαζί με την παρουσιάστρια ήταν και ο συνεργάτης της Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς και ο Νίκος Γεωργιάδης.

FILIPPOS3

Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Τα καρφιά κατά τη διάρκεια της εκπομπής για την μελαγχολία

Νωρίτερα πάντως το πρωί, στη διάρκεια της Super Κατερίνας, η Καινούργιου είχε δεχτεί ευχές και από την Μαρία Ηλιάκη, η οποία και της είχε ευχηθεί, σύντομα να φύγει αυτή η μελαγχολία από το πρόσωπό της, την οποία βλέπει καθημερινά τον τελευταίο καιρό.
Η Καινούργιου υποσχέθηκε να συμβεί κι αυτό σύντομα.



Η Καινούργιου φρόντιζε πάντα να γιορτάζει την ονομαστική της γιορτή μαζί με τον Φίλιππο και το ίδιο έκανε και όποτε ο Φίλιππος γιόρταζε, όπως και στις 30 Αυγούστου που ο Τσαγκρίδης γιόρταζε το δεύτερο όνομά του, που εύναι Αλέξανδρος.

Στη φετινή γιορτή του Φίλιππου, στις 14 Νοεμβρίου, η Καινούργιου βρέθηκε στο Παρίσι με τις κολλητές της ενώ στη δική της χτεσινή γιορτή άγνωστο παραμένει αν ο πρώην αγαπημένος της, της ευχήθηκε.

Σχετικά με τις γιορτές, η Καινούργιου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα του μήνα:

«8 είναι Αγγελική και Μιχάλης, 18 είναι ο Φίλιππος. Τα θυμάμαι όλα. Και 25 είναι της Αγίας Αικατερίνης. Ξέρω τα πάντα. Και γενέθλια και γιορτές μέσα στον Νοέμβριο» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων

Η showbiz γιορτάζει! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες της tv σου (photos)