Ο Ye λιώνει για την Kim αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να το σκέφτεται

5 SHARES

Ο ράπερ θέλει ξεκάθαρα να τα ξαναβρεί με την Kim αλλά αυτός είναι και ο μόνος που θέλει.

Τι κι αν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο με την Kim Kardashian και τον νέο της σύντροφο, Pete Davidson. Τι κι αν φαίνεται ότι το ζευγάρι δε νοιάζεται καθόλου που οι paparazzi τους βλέπουν και ακολουθούν το κάθε τους βήμα -κάτι που σημαίνει ότι είναι τόσο καλά μαζί που είναι έτοιμοι για δημοσιοποίηση-. Ο Ye (πρώην Kanye) φαίνεται πως δε θέλει να πάρει απόφαση τον χωρισμό τους.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, ο ράπερ έφτασε σε σημείο να στέλνει μηνύματα στην Kim με τη μορφή story στον λογαριασμό του στο Instagram. Αξέχαστο έμεινε το tag της Kim σε repost ενός κειμένου του TMZ με τίτλο «Ο Kanye West λέει ότι ο Θεός θα τους ενώσει ξανά με την Kim» και μία φωτογραφία τους να φιλιούνται, κάνοντας σαφείς τις διαθέσεις του για επανασύνδεση. Ποια είναι, όμως, η αντίδραση της Kardashian μπροστά σε όλα αυτά;

O Kayne West στέλνει μήνυμα επανασύνδεσης στην Kim Kardashian στο Instagram

Πώς νιώθει η Kim για την πιθανότητα επανασύνδεσης με Ye

Αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life αναφέρουν πως η Kim δεν έχει καμία πρόθεση για επανασύνδεση και όσες προσπάθειες κάνει ο Ye δείχνουν να πέφτουν στο κενό.

«Να είστε σίγουροι, η Kim δεν επιστρέφει στον Kanye. Η Kim δεν έχει δώσει την παραμικρή ένδειξη ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Η Kim ήδη έχει πει στον Kanye ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει μήνες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου», λέει στο Μέσο η πηγή.

Πάντως, οι σχέσεις τους είναι άριστες...

Οι σχέσεις μεταξύ της Kim και του Ye, πάντως, σύμφωνα με κάθε μαρτυρία είναι πολύ καλές. Έχουν λύσει όλα όσα σχετίζονται με τα παιδιά και την περιουσία τους και δεν υπάρχουν έριδες. Απλώς, η μία πλευρά δε σκέφτεται καθόλου την επανασύνδεση.

kim

«Η Kim και ο Kanye χώρισαν φιλικά τα περισσότερα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του σπιτιού τους. Ο Kanye ήταν ικανοποιημένος ακόμα και με τη συνεπιμέλεια στην οποία κατέληξαν», λέει η πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kanye West: «Έχω κάνει λάθη και θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου»

Η Kim Kardashian έχει διαγράψει οριστικά τον Kanye West και εκείνος δε λέει να το... χωνέψει!

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ