GNTM: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα μοντέλα

GNTM: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα - Ξέσπασαν σε κλάματα τα μοντέλα

Η δοκιμασία τέσταρε τα μοντέλα σε κάτι πολύ δύσκολο.

Βράδυ Τρίτης και το Greece’s Next Top Model είναι και πάλι στη μικρή οθόνη για να παρουσιάσει τις προσπάθειες των μοντέλων να πείσουν τους κριτές για μία θέση στη συνέχεια. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως, οι δοκιμασίες καθεαυτές δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που βρέθηκε στο προσκήνιο.

Η συγκίνηση στο GNTM με τα reunion



Η παραγωγή επιφύλασσε μία πολύ διαφορετική έκπληξη για τα μοντέλα. Εκεί που νόμιζαν ότι απλώς θα δοκιμάζονταν στις πόζες, δικοί τους άνθρωποι εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και έπρεπε να συνεχίσουν να ποζάρουν χωρίς να συγκινηθούν ή να σταματήσουν για να τους αγκαλιάσουν.



Αναμενόμενα, τα μοντέλα που είχαν τόσο καιρό να δουν τους δικούς τους, φορτίστηκαν συναισθηματικά. Κάποιοι τα κατάφεραν να δείξουν την ψυχραιμία τους, ενώ άλλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Οι αντιδράσεις τους έκαναν μέχρι και τους κριτές να μην μπορούν να αντικρίσουν το θέαμα.



Η αντίδραση του Twitter

Το Twitter που συντονίζεται τακτικά στο ραντεβού του με το GNTM, το ίδιο έκανε και σήμερα. Έτσι, στη θέα του συγκινητικού επεισοδίου και με τα reunion να έρχονται το ένα μετά το άλλο, ο κόσμος στο Twitter άρχισε να αφήνει τα δικά του σχόλια.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram