΄Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Μελέτη φέρνει νέες ταραχές - Η μαμά του Ζάχου συμμαχεί με την Ελένη

Κατερίνα Μπούσιου
΄Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Μελέτη φέρνει νέες ταραχές - Η μαμά του Ζάχου συμμαχεί με την Ελένη

Η επίσκεψη του μικρού Σέργιου στη φυλακή κάνει έξαλλο τον Νικηφόρο. Συγχώρεση αμαρτιών ζητά ο Μελέτης πριν το γάμο του. 

Ούτε τις μάχες, ούτε τις κακουχίες φοβάται ως αξιωματικός, ο Ζάχος Λυκογιάννης στις 'Αγριες Μέλισσες στον ANT1. Τη μόνη που τρέμει αλλά και σέβεται ταυτόχρονα είναι η μητέρα του Μάρω (θα την υποδυθεί η ηθοποιός Σοφία Σειρλή), η οποία κάνει ξαφνική εμφάνιση στο χωριό και έρχεται προς υπεράσπιση της Ελένης. Η οποία ακόμη ψάχνει να βρεί στοιχεία για το δικαστήριο του Λάμπρου. Στοιχεία για την απιστία του Δούκα ψάχνει και η Μυρσίνη που ακολουθεί τη γνωστή τακτική «κάνε τον εχθρό σου φίλο σου» και πλησιάζει την Αντιγόνη. Πλησίον του Νικηφόρου πάντα η Ρένα και εκείνος ασφυκτιά. Και νευριάζει με την Ασημίνα όταν ο μικρός Σέργιος κάνει επίσκεψη στη φυλακή για να δει τον αγαπημένο του θείο Λάμπρο.



Η Ελένη σοκάρεται με την αλλαγή του Λάμπρου

Ο φυλακισμένος Λάμπρος μετά την εξορία είναι πολύ φοβισμένος και αλλαγμένος. Εκείνη μάταια προσπαθεί να του πεί ότι έχουν οργανώσει ομάδα στο χωριό που ψάχνει στοιχεία για να τον βοηθήσει. Φοβάται και τη σκιά του ο Λάμπρος. Τη μόνη χαρά που θα πάρει λίγο παραπάνω είναι όταν μετά από μέρες τον επισκεφτεί ο μικρός Σέργιος που τον λατρεύει και τον έχει νοσταλγήσει. Αυτή η παρουσία του μικρού στις φυλακές, δε θα κάνει καθόλου χαρούμενο τον Νικηφόρο που τα βάζει με την Ασημίνα. Δεν του φτάνουν οι μπελάδες του με την Ρένα που έχει...κολλήσει πάνω του και ο μπαμπάς της τον βλέπει ως μέλλων γαμπρό του, έχει και την πρώην σύζυγο να τον εκνευρίζει.



Η Μάρω ήρθε για να βάλει τάξη

'Ολο το χωριό υποδέχεται με χαρά τη μαμά του Ζάχου, η οποία ζούσε πριν από πολλά χρόνια στο Διαφάνι και ήταν κολλητή φίλη της μαμάς της Ελένης. Η κυρία Λυκογιάννη πριν την Ελένη, θα συναντήσει πρώτα τον εμβρόντητο γιό της και θα τον κατακεραυνώσει με το βλέμμα της. Αυτό το βλέμμα θα έχει και συνέχεια. Η κυρία Μάρω λέει ευθέως στην Ελένη ότι θα τη βοηθήσει με τον Λάμπρο. Και το κάνει πράξη, αφού σχεδόν με το ζόρι θα πάρει το Ζάχο για να τον επισκεφτούν στη φυλακή. Θα αργήσει βέβαια λίγο ακόμη να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Και τότε είναι, που δεν αφήσει περιθώρια στο γιό της, που δεν θέλει καθόλου την επιστροφή του Λάμπρου στο σπίτι του.


https://www.instagram.com/p/CWvtusVNlfv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γάμος με το ζόρι

Η Κορίνα όχι μόνο κολακεύεται με το φλέρτ του Μπάμπη αλλά ξεχνά και το γάμο με το Μελέτη. Δεν τον ξεχνά όμως ο πατέρας της και γίνεται νύφη με το ζόρι. Ο γάμος αυτός πάντως θα έχει απρόοπτα. Πρίν και κατά τη διάρκεια. Γιατί ο Μελέτης σε μια σπάνια στιγμή ευαισθησίας θα πάει στο νεκροταφείο στον τάφο της Ανέτ και θα της ζητήσει την ευχή της. Τραγικό μεν, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Βέβαια το ειδύλλιο της Κορίνας και του Μπάμπη θα συνεχιστεί. Με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.


https://www.instagram.com/tv/CWs26zWLz3c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αφού λέμε για κινδύνους, η Μυρσίνη αψηφεί τα πάντα και εκβιάζει τον Δούκα «ή μένεις μαζί μου ή χάνεις την περιουσία σου» και κάνει μια κίνηση ματ για να συναντήσει την....ερωμένη. Την οποία ωστόσο έχει προειδοποιήσει ο Δούκας για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Μαλλιοτραβήγματα έρχονται στη Λάρισα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνα Διδασκάλου: Γιορτάζει και οι «Άγριες Μέλισσες» της εύχονται «Χρόνια πολλά» (video)

Οι γκάφες του Αιμίλιου Χειλάκη στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και το spoiler για τη συνέχεια

Άγριες Μέλισσες: Συμμαχία φωτιά ανάμεσα σε Ζωή Μεγαρίτη και Ελένη-Υποκλίθηκε το Twitter