Κατερίνα Διδασκάλου: Γιορτάζει και οι «Άγριες Μέλισσες» της εύχονται «Χρόνια πολλά» (video)

Ιωάννα Τζανή
Κατερίνα Διδασκάλου: Γιορτάζει και οι «Άγριες Μέλισσες» της εύχονται «Χρόνια πολλά» (video)

Γιορτάζει η Μυρσίνη! Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ενώθηκαν για να ευχηθούν στην αγαπημένη τους Κατερίνα Διδασκάλου.

Της Αγίας Αικατερίνης σήμερα και είναι πολλές - μεταξύ άλλων - οι γυναίκες της showbiz που γιορτάζουν. Μία από αυτές είναι και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, της οποίας οι συμπρωταγωνιστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θέλησαν να τιμήσουν δεόντως!

Έτσι, λοιπόν, μαζεύτηκαν όλοι μαζί και ευχήθηκαν ένας-ένας στην ηθοποιό «Χρόνια πολλά», ο καθένας με τον δικό του γλυκό ή χιουμοριστικό τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CVsFuKAI-4o

kainourgiou karavatou zarifi 4

Η showbiz γιορτάζει! Χρόνια πολλά στις Κατερίνες της tv σου (photos)

Το post της Κατερίνας Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου κρατούσε το κινητό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και από πίσω της ήταν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, οι οποίοι έστελναν τις ευχές τους.

Το βίντεο ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας κι εκείνη με τη σειρά της ευχές σε όλες τις εορτάζουσες.


https://www.instagram.com/p/CWs0yJBoZ0j

Η αναφορά της Κατερίνας Διδασκάλου στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών

Η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρθηκε, επίσης, στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και δήλωσε πολύ χαρούμενη για το γεγονός ότι η γιορτή της συμπίπτει με αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

Δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τα μηνύματα που της έστειλαν προκειμένου να της ευχηθούν.

«Χρόνια πολλά στις Κατερίνες! Xαίρομαι ιδιαίτερα που η γιορτή μας συμπίπτει με τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών! Ευχαριστώ θερμά συναδέλφους και τεχνικούς στο γύρισμα για τις ευχές αλλά και όλους εσάς για τα τόσο όμορφα μηνύματα σας», έγραψε στη λεζάντα του post η ηθοποιός.



Κάτω από τη δημοσίευση, σχολίασαν αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι της, αλλά και κόσμος που την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», γράφοντάς της πολύ γλυκιές και γεμάτες εκτίμηση ευχές.

Cover photo: @katerina_didaskalou_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Διδασκάλου τρέχει στα χωράφια με τις παντόφλες και υπάρχει λόγος!

Έχεις δει την κόρη της Κατερίνας Διδασκάλου; Είναι πραγματικά ολόιδιες

Κατερίνα Στικούδη: Γιορτάζει και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της