Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter λάτρεψε τον Ιάκωβο που τα έβαλε με τον Ισίδωρο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter λάτρεψε τον Ιάκωβο που τα έβαλε με τον Ισίδωρο

Ο Μάνος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του από τον ίδιο και παίρνει τα μέτρα του για να μη χάσει την περιουσία του.  

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και δεν τις προλαβαίνουμε στη Γη της ελιάς. Ο Ιάκωβος είναι «γάτα» και δεν πείθεται πλέον από τις δικαιολογίες του Ισίδωρου. Καταλαβαίνει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από το «μαγείρεμα» της διαθήκης και του το λέει ευθέως. Όπως όλα δείχνουν, ο ρόλος του «Βο» όπως λένε τον Ιάκωβο στο Twitter, θα είναι καταλυτικός στη σειρά και χάρη σε αυτόν θα πέσουν οι μάσκες. Έχει αναδειχθεί στον αγαπημένο ήρωα της σειράς, ενώ το κοινό «πέφτει από τα σύννεφα» που ο Μάνος δεν είχε ιδέα τελικά για τις δολοπλοκίες του πατέρα του.


https://www.instagram.com/p/CWoXb8nrmf0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

adreas georgiou

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος με τη Βασιλική οργανώνουν σχέδιο για να το σκάσουν

Πώς θα αντιδράσει ο Μάνος μόλις μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το τηλεοπτικό κοινό ήταν σίγουρο ότι ο Μάνος ήταν μέσα στο σχέδιο για να κλέψουν την περιουσία από τη Μυρτάλη, αλλά τελικά έπεσε έξω. Στο αποψινό επεισόδιο (29/11/21), ο Ισίδωρος αποκαλύπτει στον γιο του όλη την αλήθεια και οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να δουν πώς θα αντιδράσει. Αν και είναι σχεδόν σίγουροι ότι θα συμμαχήσει μαζί του, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάνος έχει δείξει ότι βάζει το χρήμα πάνω απ' όλους και απ' όλα.

Ο Ιάκωβος, όμως, δε θα τους αφήσει έτσι και η αδικία προς το πρόσωπο της Μυρτάλης, αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί. Ιάκωβε, you are our hero!



Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή του Αλέξη στην Αρεόπολη

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή του Αλέξη στη Μάνη, αλλά δεν ξέρει τι εκπλήξεις την περιμένουν... Ο Αλέξης δεν έχει ξεπεράσει τις εμμονές του και η επιστροφή του θα φέρει πολλά δεινά στη Γη της ελιάς.

Εν τω μεταξύ, εκείνος εξομολογείται στη μητέρα του πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα θυμίζει έντονα τη Μυρτάλη! Η μητέρα του δεν έχει καταλάβει πως επιστρέφει αποφασισμένος να την κυνηγήσει ξανά.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα σχόλια στο Twitter που αποθεώνουν τον Ιάκωβο.

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Κινδυνεύει η ζωή του Φίλιππου και της Χάιδως - Σε πανικό το Twitter

Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία βρίσκονται σε αδιέξοδο και το Twitter το... ζει μαζί τους