Μαρίνα Ασλάνογλου: Η ζωή με τον τετράχρονο γιο της και η δυσκολία στο να γίνει μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Μαρίνα Ασλάνογλου: Η ζωή με τον τετράχρονο γιο της και η δυσκολία στο να γίνει μαμά

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για τη ζωή στην καραντίνα με τον γιο της Κωνσταντίνο.

Στις πρόβες για την παράσταση Terror στο θέατρο Αθηνών βρέθηκε η κάμερα του Happy Day. Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη ζωή της με τον γιο της ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εξωσωματική, την διαδικασία με την οποία απέκτησε η ηθοποιός το πρώτο της παιδί.

Η ζωή με τον τετράχρονο γιο της

«Πριν το πρώτο Lockdown δούλευα σε δύο παραστάσεις, οπότε μου είχε λείψει να κοιμίζω τον μικρό, οπότε στο lockdown βρήκα χρόνο να περάσω με τον γιο μου, γιατί αυτές οι στιγμές φεύγουν. Τώρα που έχει φτάσει στα τέσσερα και τον αγκαλιάζω και τον φιλάω, μου λέει ‘έλα μαμά φτάνει’ .

Κι επειδή από μικρή ήμουν μικροβιοφοβική έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, ότι αυτό δεν πρέπει να το περάσω στο παιδί. Ήθελα να τον έχω από μικρό ανεξάρτητο, μπορεί ακόμα και να βάλει μόνος του να φάει πρωινό. Του μίλησα από μικρό σαν ενήλικα».



Μιλώντας για την ΙVF διαδικασία που ακολούθησε για να γίνει μαμά η ηθοποιός τόνισε:

«Ήταν δύσκολη και η διαδικασία στο να έρθει ο Κωνσταντίνος και η εγκυμοσύνη, στην Ελλάδα έχουμε λίγο ταμπού το θέμα, έχω φίλους που δεν το ξέρουν οι γονείς του πως έχουν παιδί με εξωσωματική».



Μιλώντας για την πρώτη φορά που ο γιος της την αποκάλεσε μαμά, η Μαρίνα Ασλάνογλου αποκάλυψε:
«Ήταν καλοκαίρι και ήμασταν στη Σκιάθο και νομίζω πως δεν έχω ακούσει ξανά ομορφότερη λέξη στη ζωή μου».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ασλάνογλου είχε εξομολογηθεί:

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου».



Ο μεγάλος έρωτας και ο γάμος με τον Δημοσθένη Πέππα:

Ο Δημοσθένης Πέππας είναι εδώ και πεντέμιση χρόνια, ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου. Μετά από τις σπουδές του στην πόλη Foggia της Ιταλίας επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μαζί με την επίσης δικηγόρο αδερφή του Ελισάβετ εργάστηκαν κοντά στον πατέρα τους Κωνσταντίνο. Ο γιος του Δημοσθένη και της Μαρίνας πήρε άλλωστε το όνομα του παππού του. Δημοσθένης και Μαρίνα παντρεύτηκαν στη Σκιάθο και περνούν εκεί τα καλοκαίρια τους.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου, μίλησε πριν μια εβδομάδα και στο Mega Καλημέρα και για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί στη δουλειά της:

Διάβασε στη γκάλερι όσα είχε πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ιωάννα Παππά μίλησε για τη μητρότητα και έβαλε τέλος στα σχόλια για τις μαμάδες μετά τα 40

Τζένη Μπότση: Η συγκινητική αντίδραση της μαμάς της όταν έμαθε για τη σεξουαλική της παρενόχληση