Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Billie Eilish - Για όλα φταίει το κρεβάτι!

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Billie Eilish - Για όλα φταίει το κρεβάτι!

Η Billie Eilish μπορεί να έχει αγκαλιαστεί με φίδια, αλλά φοβάται ένα πολύ απλό και καθημερινό πράγμα.

Έναν πολύ ιδιαίτερο φόβο της μοιράστηκε η Billie Eilish πρόσφατα με το Vanity Fair. Κατά την πέμπτη της ετήσια συνέντευξη με το Μέσο, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ποιο είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που της έχει συμβεί, εκείνη έκανε μία πολύ διαφορετική αποκάλυψη από αυτή που ενδεχομένως να φαντάζονταν οι φανς της.

Η 19χρονη τραγουδίστρια είπε ότι δεν αντέχει καθόλου να νιώθει ότι τα πόδια της πλησιάζουν στο κάτω μέρος του κρεβατιού της όταν αυτό δεν κλείνει και έχει κενό. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με κάθε έπιπλο που έχει μέσα στο σπίτι της, καθώς φτάνει σε σημείο να ανατριχιάζει κάθε φορά.

Ο μεγαλύτερος φόβος της Billie Eilish



«Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι όταν τα πόδια μου είναι κοντά στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό μέρος της μέρας μου, κάθε μέρα. Δεν μπορώ παρά να ταραχτώ. Είναι αηδία. Με ανατριχιάζει», είπε χαρακτηριστικά η Eilish.

Η Billie Eilish θα κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα – Γλυκό, musky & super hot!

Όταν, μάλιστα, η Eilish μετακόμισε από το πατρικό της και πήγε στο σπίτι της στο Los Angeles, έκανε σαφές ότι τα πάντα πρέπει να κλείνουν μέχρι το έδαφος. Να ακουμπούν τα έπιπλα στο πάτωμα έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό...



Ο φόβος της Billie Eilish την κυνηγά παντού στο σπίτι

«Το έκανα πολύ σαφές. Όλες οι καρέκλες μου, οι καναπέδες μου, ο σκελετός του κρεβατιού, όλες πάνω μέχρι κάτω στο πάτωμα. Δεν υπάρχει χώρος. Προτιμώ να χάσω αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι μου από το να πρέπει να περπατήσω δίπλα στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Δεν τρομάζω εύκολα με πράγματα. Είχα ένα τεράστιο ανακόντα κυριολεκτικά σχεδόν να με πνίγει και το βρήκα πολύ διασκεδαστικό. Πολύ διασκεδαστικό», σχολίασε ώστε να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που έχει με τους ανοιχτούς χώρους κάτω από τα έπιπλά της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Joan Collins στάζει... φαρμάκι για celebrities για πολιτικούς και μέλη της βασιλικής οικογένειας

Το κατηγορώ του Donald Trump στη Meghan Markle: «Δεν σεβάστηκε τη βασίλισσα, χρησιμοποιεί τον Harry»

Η Kaia Gerber ξεπερνά σε επιτυχία ακόμη και τη διάσημη μαμά της Cindy Crawford