Από Jennifer σε Jennifer o Ben Affleck- Έτσι πέρασε τη γιορτή των Ευχαριστιών

Πατούλια Κατερίνα
Από Jennifer σε Jennifer o Ben Affleck- Έτσι πέρασε τη γιορτή των Ευχαριστιών

Δύο σε ένα! Το γεύμα μαζί με την Jennifer Lopez και την Jennifer Garner.

Η γιορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ πέρασε κι αυτό που οι fans του Ben Affleck και της Jennifer Lopez περίμεναν ήταν η πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι που έσμιξε ξανά το καλοκαίρι μετά από τον πολύκροτο χωρισμό του 2004, φαίνεται πως έχει πάρει στα σοβαρά τη δεύτερη απόπειρα στη σχέση του και η γιορτή των Ευχαριστιών ήταν μια ευκαιρία για να γιορτάσουν μαζί.

Ευχαριστίες μαζί και οικογενειακά

Ξέρουμε πως η Lopez πέταξε από τον Καναδά στο σπίτι της για να γιορτάσει μαζί με τον 49χρονο Affleck και τα 13χρονα δίδυμα παιδιά της Max και Emme.

Ο Affleck όμως βρέθηκε από σπίτι σε σπίτι, από γιορτή σε γιορτή, από γεύμα σε γεύμα και από Jennifer σε Jennifer μιας και επισκέφτηκε και το σπίτι της πρώην συζύγου του Jennifer Garner όπου έφαγε μαζί με τα παιδιά του, την 15χρονη Violet, την 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel.

jlo 1

JLo- Ben Affleck: Η αποκάλυψη για το δαχτυλίδι αρραβώνων και η πρόταση γάμου

Πηγή του People ανέφερε πως οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για την Lopez, η οποία επέστρεψε στο Los Angeles από το Vancouver.

Παράλληλα, η Jlo έπρεπε να ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι On My Way στα φετινά AMAs να προωθήσει τη νέα της ταινία με τίτλο Marry Me, δηλαδή το σημαδιακό Παντρέψου με, η οποία κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2022 και να επιστρέψει στον Καναδά για τη νέα της ταινία.
Όλος αυτός ο όγκος δουλειάς και το γεγονός πως η τραγουδίστρια βρέθηκε μακριά από τα αγαπημένα της παιδιά και τον Affleck, την έχουν κάνει να ζει χωρίς διάλειμμα.

Οι Ευχαριστίες, ήταν μια ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα και για να επιστρέψει στην αγκαλιά του Ben.

Ο δεσμός παραμένει δυνατός

Παρά τις δυσκολίες πάντως, οι Bennifer παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πηγή τόνισε:

«Το πρόγραμμα που έχουν το διάστημα αυτό είναι δύσκολο αλλά η σχέση τους είναι δυνατή. Τα πάνε καλά και η Jennifer λατρεύει να είναι με τον Ben, νιώθει πως έπρεπε να είναι μαζί»!




Άλλη πηγή τόνισε πως ο Ben και η Jennifer ανυπομονούν να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί:

«Και οι δύο δεν θα δουλεύουν. Για την Jennifer, τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τα κάνει ξεχωριστά, αγαπά τα Χριστούγεννα. Τη φετινή χρονιά, θα υπάρξει περαιτέρω προγραμματισμός μιας και ο Ben πρέπει να είναι και με τα παιδιά του οπότε δεν έχουν κάνει ιδιαίτερα πλάνα για τις γιορτές, ακόμα το δουλεύουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ben Affleck & J.Lo: Τώρα που αρραβωνιάζεται η πρώην του φιλιούνται παντού!

Jennifer Lopez: Το νέο trailer της ταινίας της και τα σχέδια γάμου με τον Ben Affleck