Νίκος Μπάρτζης- James Καφετζής: Πώς το bromance του Survivor 4 έγινε... κομμάτια

Νίκος Μπάρτζης- James Καφετζής: Πώς το bromance του Survivor 4 έγινε... κομμάτια

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες, ποια η σχέση της Άννας-Μαρίας Βέλλη και γιατί αισθάνεται δικαίωση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; 

Η «τριάδα» της φωτιάς, το παρεάκι που όλοι συζητούσαν στο Survivor 4 ήταν ένα: ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα-Μαρία Βέλλη και ο James Καφετζής. Οι τρεις τους ήταν εναντίον όλων με τις κόντρες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους να… πάνε και να έρχονται.

Η φιλία συνεχίστηκε και μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι τρεις τους έβγαιναν τα βράδια μαζί, έκαναν κοινές διακοπές στα νησιά της Ελλάδας μέχρι που πριν λίγες μέρες το bromance Νίκου-James έγινε κομμάτια.

danos survivor

All Star Survivor: Δύο ζευγάρια κι ένας παλιός παίκτης ανάμεσα στους επιλαχόντες του Acun Ilicali

Η υπόθεση κακοποίησης της Άννας-Μαρίας και οι δηλώσεις James Καφετζή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε με Instagram post ότι έχει βρεθεί σε κακοποιητική σχέση γράφοντας χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CWtItSoMD9A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπό μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πώς θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν; Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπό μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. ♥️#together (Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή).

survivor

Μετά από αυτό το post, ο James Καφετζής μίλησε για τη φίλη του, Άννα-Μαρία Βέλλη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο», είπε ο James Καφετζής.



Η αντίδραση και το «άδειασμα» του Νίκου Μπάρτζη

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του James Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Katerina και αποκάλυψε ότι ο πρώην συμπαίκτης του τον απογοήτευσε με όσα είπε δημοσίως για την προσωπική ιστορία της Άννας-Μαρίας Βέλλη.

«Όταν γίνεται κάτι σημαντικό, όπως το post της Άννας Μαρίας Βέλλη, και μας στέλνει η κοπέλα μήνυμα σε μία ομαδική συνομιλία και μας λέει κάτι πολύ φυσιολογικό, ότι δεν θέλει να πάρουμε θέση σε αυτό το πράγμα... Την επόμενη ημέρα της ανάρτησης έβαλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα που έλεγε: "σας παρακαλώ, όταν νιώσω έτοιμη να πω τα παρακάτω, θα βγω να μιλήσω". Αρχικά να πω ότι δεν μπορεί κανείς να μπει στην ψυχολογία της. Ενώ μας ζήτησε, λοιπόν, να μη βγούμε να μιλήσουμε, μετά από δύο μέρες βλέπουμε στη Χρηστίδου τη συνέντευξη του James», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.



Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε ότι ο James Καφετζής είχε πει στον ίδιο και την Άννα-Μαρία εντελώς διαφορετικά πράγματα σχετικά με τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Σε εμάς είχε πει ότι μίλησε για κάτι γενικό, μας έστειλε μήνυμα και μας είπε ότι μίλησε πολύ γενικά, ότι η Άννα-Μαρία είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και ότι για να μη βγήκε η Άννα Μαρία αμέσως να πει κάτι, φαντάσου τι περνάνε οι άλλες κοπέλες. Εμάς μας το έκοψε εκεί. Την επόμενη μέρα έρχεται boomerang και η Άννα-Μαρία τρώει πίεση από όλους τους δημοσιογράφους», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης.

https://www.instagram.com/p/CUxUbeeoh-K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αντίδραση – δικαίωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Θέση σε όλη αυτήν την ιστορία πήρε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είπε στην εκπομπή Super Katerina πως αισθάνεται δικαιωμένη. Η Μαριαλένα αποκάλυψε ότι είχε σχηματίσει άποψη για τον James Καφετζή ήδη από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στο Survivor.



«Νομίζω ότι τα παιδιά ξέρουν καλύτερα, οπότε ό,τι και να πω εγώ μπορεί να είναι και λάθος. Επειδή ο Νίκος αναφέρθηκε σε εμένα, μπορώ να πω ότι ισχύει αυτό που είπε, το είχα πει και εγώ στο παρελθόν και βγήκα αληθινή. Από την ώρα που το έκανε αυτό ο James, ενώ του είχα εμπιστευτεί κάποια πράγματα κι εκείνος τα έβγαλε στη φόρα, σταμάτησα να εμπιστεύομαι κάποια άτομα», δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Και συμπλήρωσε: «Πίστευα ότι κάποια στιγμή -τα είχα πει και όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι – ο Νίκος θα καταλάβει κάποια πράγματα και χαίρομαι που τα κατάλαβε έστω και αργά. Αισθάνομαι λίγο δικαιωμένη, γιατί η εικόνα που είχε βγει προς τα έξω ειδικά για τον Σάκη, δεν ήταν κάτι που τον αντιπροσώπευε, και όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί από τον James φάνηκε ότι δεν ήταν αλήθεια».

Photos: @amiyiami

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The 2Night Show: Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχτηκε πως έχει ψάξει το κινητό της Μαριαλένας

Reunion για την κλίκα του Survivor - Ο James Καφετζής τραγούδησε Δάντη