Η Adele αφέθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα χέρια διάσημης beauty guru και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Ιωάννα Τζανή
Η Adele αφέθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα χέρια διάσημης beauty guru και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει

Η Adele αποκάλυψε πώς περιποιείται τα φρύδια της, αλλά και ποιο είναι το αγαπημένο της καλλυντικό.

Η Adele αφέθηκε στα χέρια της beauty guru Nikkie «NikkieTutorials» de Jager, βάζοντας τους θαυμαστές της στον μαγικό κόσμο του μακιγιάζ.

Το βίντεο που ανέβασε η Nikkie στο κανάλι της στο YouTube ξεκινά με την Adele να κάθεται δίπλα της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, καθώς η beauty vlogger εξηγεί ότι θα κάνει ένα full-face glam στη μία πλευρά του προσώπου της τραγουδίστριας, ενώ θα αφήσει την άλλη αμακιγιάριστη.

adele5 1

Η Adele πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue (photos)

Μόλις η Nikkie έβαλε ένα στρώμα foundation στην επιδερμίδα της Adele, προχώρησε στα φρύδια της. «Αν δε βάψω τα φρύδια μου μοιάζω με τον Βόλντεμορτ», είπε αστειευόμενη η 33χρονη τραγουδίστρια.



«Στην πραγματικότητα έμαθα πώς να βάφω τα φρύδια μου στην πανδημία. Μια μέρα έκανα αρκετή έρευνα, παρακολούθησα ένα βίντεο στο YouTube και παράγγειλα όλα τα προϊόντα που χρειάζονται από το Amazon. Πλέον το κάνω μια φορά την εβδομάδα μόνη μου», πρόσθεσε η Adele.

Αυτό είναι το καλλυντικό που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Adele!

Όσο για το ποιο είναι το προϊόν που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της Adele;

«Μου αρέσει απλώς ένα καλό eyeliner. Ένα ωραίο μάτι με περίγραμμα», σχολίασε αρχικά η τραγουδίστρια, με τη Nikkie να τη ρωτά: «Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς eyeliner;»

«Απλώς νιώθω ότι είναι το βασικό μου προϊόν», απάντησε η 33χρονη. «Επίσης, χωρίς να καυχιέμαι, έχω τόσο υπέροχα μάτια για μακιγιάζ. Έχω τα μάτια της γιαγιά μου. Έχω μια πραγματική κόγχη. Το πήρα από τη γιαγιάκα μου».


https://www.instagram.com/p/CW_dPg_o5wE

Το καθημερινό make-up της Adele

Δεδομένου ότι συνήθως δε βάφεται μόνη της, η Adele παραμένει απλή τις ημέρες που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Αφήνω τα μαλλιά μου στο φυσικό τους σχήμα, το οποίο είναι αρκετά κυματιστό και σγουρό και θα βάλω στο πρόσωπό μου το Charlotte Tilbury [Hollywood Flawless Filter], αυτό το προϊόν που χαρίζει πολλή λάμψη, και μετά θα βάλω μπονζέρ σε όλο μου το πρόσωπο. Μοιάζω σαν να γύρισα από την παραλία», είπε.

Για να κάνει ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ όταν η δουλειά της το απαιτεί, η Adele παραδέχτηκε ότι χρειάζεται τουλάχιστον δύο ώρες, ίσως και τρεις!


https://www.instagram.com/p/CW_nivSJp43

Μόλις η Nikkie πρόσθεσε τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της Adele, έδωσε στην τραγουδίστρια τον καθρέφτη για να δει κι εκείνη το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Ουάου, αυτό είναι άγριο! Μοιάζω με τον Τζόκερ — με υπέροχο τρόπο! Το έκανες πολύ, πολύ γρήγορα. Είναι απίστευτο!», ήταν τα λόγια της 30χρονης μόλις αντίκρυσε το πρόσωπό της.

Cover photo: @adele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Adele ποζάρει σαν άγγελος με φόρεμα Schiaparelli και τον σύντροφό της (photos)

H Adele αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αδυνάτισε (photos)

Η Adele αποκαλύπτει πώς η απώλεια κιλών μείωσε τους πόνους στη μέση της και καταπολέμησε το άγχος