Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε... Αναμπέλα φέρνει τα πάνω κάτω!

Ιωάννα Τζανή
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η μεταμφίεση του Μπουκουράν σε... Αναμπέλα φέρνει τα πάνω κάτω!

Είναι και κάτι spoilers που σου προκαλούν γέλιο πριν ακόμα δεις το επεισόδιο!

Το έλα να δεις έχει να γίνει στο Κουδουνάρι και τους Συμπέθερους από τα Τίρανα με τη φαεινή ιδέα της Πένης! Ποια είναι αυτή; Να βάλει τον Μπουκουράν να μεταμφιεστεί σε... Αναμπέλα. Το ξέρω, σε μπέρδεψα, αλλά θα σου τα εξηγήσω όλα. Πάντως, η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στη σειρά του Mega που κάνει τους τηλεθεατές να ξεκαρδίζονται σε κάθε επεισόδιο.


https://www.instagram.com/p/CWdRetQMMH3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

mpoukouran2

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μπουκουράν και Μαρία Λεκάκη αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter

Η Πένη παίρνει ένα ρίσκο που θα τη φέρει πολύ κοντά σε αποκαλύψεις!

Στο αποψινό (19/11/21) επεισόδιο, λοιπόν, οι πρωταγωνιστές έχουν βαλθεί να κάνουν το κοινό να γελάσει μέχρι δακρύων. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει την Πένη να ξεφεύγει με πολύ κόπο απ’ όλες τις κακοτοπιές και να καταφέρνει να κρύβει από τους πάντες την παρουσία του Μπουκουράν.

Ο Μπουκουράν παραμένει κρυμμένος στο πατρικό της Πένης στο Καλαμίτσι, αλλά το συγκεκριμένο σπίτι δείχνει να μην είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Έτσι, η Πένη σκέφτεται να ρισκάρει όσο δεν πάει! Τι να κάνει, δηλαδή; Να κρύψει τον αγαπητικό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αλλά μη βιάζεσαι... Η ιδέα της είναι έχει και συνέχεια και ακόμη πιο extreme!



Η Πένη προτείνει στον Μπουκουράν να μεταμφιεστεί σε οικιακή βοηθό με το όνομα... Αναμπέλα (δεν μπορείς να πεις, έχει και φαντασία).

Η κατάσταση είναι οριακή και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη όταν μια μέρα η Αναμπέλα έχει ένα μικρό ατύχημα που θα κινήσει τις υποψίες στην trendy οικογένεια του Κουδουναρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Μπουκαράν γίνεται...Οθέλλος και ο Λυκούργος ανακαλύπτει λάθος απιστία

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η απιστία και ο ρόλος της…Μιμής Ντενίση

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Κατερίνα Ζαρίφη τρέλανε ως Φώτω Γκιουλέκα το κοινό στο Twitter