Superdad alert! Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει τα δίδυμα και το Instagram «λιώνει»

Superdad alert! Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει τα δίδυμα και το Instagram «λιώνει»

Η Κυριακάτικη ανάρτηση του παρουσιαστή που θα σου φτιάξει την ημέρα.

Η πιο ωραία εικόνα του Σαββατοκύριακου ήρθε αυτή την Κυριακή από τον superdad Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής έχει αναλάβει πλήρως τα χρέη της πατρότητας και μας έδειξε πώς περνά το πρωινό του στην κουζίνα με τις δίδυμες κορούλες του που κάθονταν στα καρεκλάκια τους.

Η αγάπη του και ο έρωτάς του πολλαπλασιάστηκαν επί δύο για τις δυο μικρότερες γυναίκες της ζωής του που στην κυριολεξία τον έχουν τρελάνει και αυτό είναι εμφανές. Ο sexy μπαμπάς μας έδειξε την πρωινή ρουτίνα των διδύμων, ταίζοντας τα κορίτσια του υπό τον ρυθμό της χαλαρωτικής μουσικής.

Το τρυφερό video του Τανιμανίδη με τα δίδυμα

«Τα σαββατοκύριακα αναλαμβάνει ο μπαμπάς! #tanimanidakia #daddylife» έγραψε στο Instagram ο παρουσιαστής, δημοσιεύοντας ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο οποίο ταΐζει τις δίδυμες κόρες του. Οι χιλιάδες ακόλουθοί του ενθουσιάστηκαν στο θέαμα και του χάρισαν αμέτρητα likes καθώς και κολακευτικά σχόλια.

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την ηλιόλουστη ημέρα για να πάνε βόλτα τις κόρες τους στο Κέντρο Πολιστιμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Παλαιό Φάληρο.

mpompa tanimanidis


Πηγή κεντρικής: @sakiswp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Τανιμανίδης γύρισε στις κόρες του και το video στο Instagram είναι το highlight της ημέρας

Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!