Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

Η ερωτική σκηνή μεταξύ Ιουλίας και Κουράκου προκάλεσε ποικίλλες αντιδράσεις στο Twitter! Αστυνόμος ή Στάθης; Τι ψηφίζουν οι τηλεθεατές;

Η Ιουλία αποφάσισε να ακούσει τον... Στάθη και όχι την καρδιά της, και έτσι η στιγμή που υπέκυψε - με δική της πρωτοβουλία! - στον ερωτικό πειρασμό που λέγεται Γιώργης Κουράκος έφτασε. Οι αντιδράσεις του Twitter ήταν ανάμεικτες... Υπάρχει η μερίδα του τηλεοπτικού κοινού που υποστηρίζει 100% το νέο ζευγάρι που δημιουργείται στη Γη της ελιάς, ενώ υπάρχουν και οι φανατικοί του ζεύγους #stathisioulia, οι οποίοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που είδαν στο χθεσινό (5/12/21) επεισόδιο.

Ωστόσο, είτε αρέσει η σχέση της Ιουλίας με τον Κουράκο σαν ζευγάρι είτε όχι, η αλήθεια είναι μια: η καρδιά της ανήκει στον Στάθη και πολλοί φοβούνται ότι στο τέλος θα πληγωθεί πολύ ο αστυνόμος - και μάλλον πέφτουν μέσα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι φανερό ότι η Ιουλία χρησιμοποιεί τον Γιώργη για να ξεπεράσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της και να προχωρήσει τη ζωή της, όπως τη... συμβούλευσε ο Στάθης.


https://www.instagram.com/tv/CXHeih-gzf6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

vafeas xaido

Spoiler Γη της ελιάς: Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αποκαλύπτεται - Νέα είσοδος στη σειρά

Η Ιουλία είναι αποφασισμένη για μια νέα αρχή στη ζωή της

Μπορεί το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών να μην το θέλει, αλλά η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους και οι αποκαλύψεις δε θα μείνουν εκεί, αφού ο Γιώργης και η Ιουλία δε διστάζουν να κυκλοφορήσουν μαζί στην κωμόπολη, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οσονούπω το νέο ζευγάρι της Μάνης θα αποκαλυφθεί στα μάτια όλων. Αχ βρε Ιουλία μου, τον Στάθη δεν τον σκέφτεσαι;

Από την άλλη, η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Πεθερά και... νύφη πηγαίνουν για ψώνια, ενώ η Αρετή τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη. Εκείνος, όμως, δε λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει όταν ο Στάθης δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.



Η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη ότι είναι έγκυος

Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους, όμως εκείνος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος και ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου.

Cover photo: @alexandros_martides_fanss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή

Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»

Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει