Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»

Η Χάιδω ανακαλύπτει ποιος έδωσε εντολή στον Βαφέα να δολοφονήσει την κόρη της και τα... ύστερα του κόσμου είναι προ των πυλών στη Μάνη!

Οι ανατροπές δεν έχουν σταματημό στη Γη της ελιάς, αλλά αυτή τη φορά είναι για καλό, αφού η Χάιδω για πρώτη φορά δείχνει να μαλακώνει και να βγάζει προς τα έξω τη συμπαθητική πλευρά του εαυτού της.

Μετά τη συγγνώμη που ζήτησε από τους Καπερνάρους, η επόμενη κίνηση συμφιλίωσης ήταν να στείλει λουλούδια για να ευχηθεί καλή ανάρρωση στην Αρετή η οποία ωστόσο έγινε έξαλλη. Όπως καταλαβαίνεις, το κοινό δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την πράξη καλοσύνης της Χάιδως και τα tweets «πήγαν κι ήρθαν»! Μια μερίδα των τηλεθεατών έχει αρχίσει να λατρεύει τη... νέα Χάιδω, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν με τίποτα να τη συνηθίσουν και ζητούν να γυρίσει πίσω εκείνη η γυναίκα που είχε τις κατάρες προς τους Καπερνάρους για... πρωινό!

gi tis elias 159

Γη της ελιάς: Η σχέση Ιουλίας - Γιώργο ξεκινά και το ερώτημα είναι... πόσο θα διαρκέσει!

Η Χάιδω αρχίζει να αγαπιέται από το κοινό!

Και να που γίνονται και θαύματα! Η Χάιδω συνήλθε και το μίσος της για την οικογένεια των Καπερνάρων επιτέλους καταλάγιασε. Αυτή η... μετάλλαξη αρχίζει να την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, που πραγματικά δεν πιστεύει στα μάτια του!



Ωστόσο, η σκληρή Μανιάτισσα δεν έχει βρει ακόμη την ησυχία της και ούτε πρόκειται να ηρεμήσει αν δε μάθει ποιος ήταν πραγματικά ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή στον Στέλιο Βαφέα να δολοφονήσει την κόρη της.

Η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Βαφέα και φτάνει στο σημείο ακόμα και να τον δωροδοκήσει προκειμένου να της αποκαλύψει το όνομα του εντολέα του. Εκείνος υποκύπτει και της λέει όλη την αλήθεια, με έναν καινούργιο κύκλο αίματος να ανοίγει πλέον στη Μάνη...


https://www.instagram.com/p/CW9Mnc5gbXu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν τη Μαργαρίτα

Ο Αλέξης επιστρέφει στη Μάνη και η μητέρα του, η Μαργαρίτα, «πετάει» από τη χαρά της, αισιοδοξώντας πως τα δύσκολα πέρασαν. Μα έλα που ο Αλέξης παραμένει ίδιος και απαράλλακτος και η Μαργαρίτα θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων... Το εξιτήριό του από την ψυχιατρική κλινική της Αθήνας δεν ήταν σίγουρα για καλό!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη... μετάλλαξη της Χάιδως.

Cover photo: @giorgos_partsalakis_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter λάτρεψε τον Ιάκωβο που τα έβαλε με τον Ισίδωρο

Γη της ελιάς: Κινδυνεύει η ζωή του Φίλιππου και της Χάιδως - Σε πανικό το Twitter