Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στην Κύπρο στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και η αφιέρωση που του έκανε, ήταν γεμάτη γλύκα. 

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του ζεύγους Μπισμπίκη- Βανδή και ο ηθοποιός με την τραγουδίστρια έχουν κάνει τις εβδομάδες αυτές μερικές ακόμα νυχτερινές εμφανίσεις.

Μετά το γλέντι στο κέντρο που εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός με τον Γιώργο Τσαλίκη, όπου εκεί ο Κονταρός αφιέρωσε μια μαντινάδα στα κουμπαράκια του όπως τα αποκαλεί, ήριε η στιγμή, η Δέσποινα να διασκεδάσει τον Βασίλη με τα δικά της τραγούδια στην Κύπρο.

Το ταξίδι στην Κύπρο


Ο ηθοποιός ξέφυγε λίγο από τα γυρίσματα για τα Κομάντα και Δράκοι στην Κρήτη και πήγε μέχρι την Κύπρο για να ακούσει την αγαπημένη του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε Κυριακή από το καλοκαίρι και μέχρι και τις γιορτές.

Το τετ-α-τετ και η τρυφερή αφιέρωση


Κι ενώ δεν είχαμε ακόμα μια δημόσια εκδήλωση αγάπης, ήρθε η Δέσποινα, να τραγουδήσει πάνω από το κεφάλι του αγαπημένου της, στο ντουέτο της μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Εκεί ακούσαμε και το Σ’ αγαπώ, με τη Δέσποινα να κοιτάζει τον Βασίλη κι εκείνος να χαμογελάει.


«Δεν μπορείς, δεν μπορώ να μη σ 'αγαπώ.

Μες το γέλιο σου κάνω βαρκάδα,

πήγαινε με απόψε αγκαλιά να δω σινεμά με μια πορτοκαλάδα.

Δεν μπορείς ,δεν μπορώ άλλο τον καιρό να περνάει χωρίς το φιλί σου.

Δεν μπορείς, δεν μπορώ, δεν μπορούμε....», ψιθύρισε η Δέσποινα στον Βασίλη, ένα ντουέτο της Ελένης Δήμου με τον Στέφανο Κορκολή.

vandi kontaros

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει


Το κοινό μοτίβο και στην αφιέρωση!

Δεν ήταν μόνο η ομοιότητα της πρώτης εμφάνισης της Βανδή με τον Ντέμη.Ήταν Οκτώβριος του 1999, όταν η Δέσποινα είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο Βρετάνια με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στην παράσταση η λίρα και το παγώνι για να δει την φίλη της Κατιάνα Μπαλανίκα.Στο θέατρο λοιπόν η πρώτη εμφάνιση με τον Ντέμη, σχετική με το θέατρο η πρώτη εμφάνιση με τον Βασίλη.

Και στις δύο περιπτώσεις, η τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει την αμηχανία της, κοιτάζοντας σε άλλη πλευρά από τον καλό της κάθε φορά.

Εδώ έχουμε τη δεύτερη φορά που η Βανδή κάνει αφιέρωση on stage σε έναν άντρα, όπως είχε γίνει και στη συναυλία εκείνη με το Ό,τι Ονειρευόμουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλενα Ακρίτα: «Ταυτίζομαι με Βανδή- Μπισμπίκη- Ο άντρας μου κι εγώ ήμασταν παντρεμένοι με άλλους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη: Όσα ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή

Βανδή- Μπισμπίκης: Το μοτίβο της πρώτης εμφάνισης με τον Ντέμη και η ομοιότητα με τη Μενεγάκη