Ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη: Όσα ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή

Ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη: Όσα ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε να απαντήσει με γραπτή επιστολή σε όσα αναφέρθηκαν για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη μπισμπίκη στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του.

Η πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη δημιούργησε πλήθος σχολίων στη showbiz και έκανε official έναν έρωτα ανάμεσα στην 52χρονη τραγουδίστρια και τον 44χρονο ηθοποιό, ο οποίος ήταν μυστικός μέχρι και προχτές.

Το ζευγάρι αποφάσισε να σταματήσει το κρυφτό, με μια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου και μπορεί να μην έγιναν δηλώσεις, όλοι οι φωτογράφοι ήταν εκεί για να φωτογραφίσουν τη Δέσποινα μαζί με τον Βασίλη, μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον χωρισμό του ηθοποιού από την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Καλεσμένη η Βανδή αλλά όχι ο Μπισμπίκης;

Κι ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι η Δέσποινα είναι καλή φίλη με τον Λάκη Λαζόπουλο και ο Βασίλης είναι δάσκαλος στη σχολή Τεχνών 100, ήρθε ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Δημήτρης Λιάρος να δώσει μια άλλη οπτική στο παρασκήνιο της πρώτης αυτής εμφάνισης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως προσκεκλημένη ήταν η Δέσποινα και ο ίδιος δεν γνώριζε πως θα ερχόταν μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα ναι. Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει».

Αυτή η δήλωση του Λιάρου στο Happy Day, έφερε την αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος ζήτησε μέχρι και συγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη γράφοντας χαρακτηριστικά:



Η αντίδραση του Λάκη Λαζόπουλου

«Έκπληκτος διάβασα την δήλωση του κ. Λιάρου ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βανδή- Μπισμπίκης: Το μοτίβο της πρώτης εμφάνισης με τον Ντέμη και η ομοιότητα με τη Μενεγάκη

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη