Βανδή- Μπισμπίκης: Το μοτίβο της πρώτης εμφάνισης με τον Ντέμη και η ομοιότητα με τη Μενεγάκη

Βανδή- Μπισμπίκης: Το μοτίβο της πρώτης εμφάνισης με τον Ντέμη και η ομοιότητα με τη Μενεγάκη

Η ομοιότητα της πρώτης κοινής εμφάνισης Βανδή - Μπισμπίκη σε σχέση με την πρώτη εμφάνιση με τον Ντέμη.

Μετά από φημολογία πολλών εβδομάδων και πολλές εμφανίσεις τις οποίες κατέγραψε ο φακός των παπαράτσι, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν τελικά την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στα εγκαίνια της ανωτάτης δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Κι έπειτα ακολούθησε δείπνο με τον Λάκη και τον Μανώλη Κονταρό, καλό φίλο του ζευγαριού, στην οποία εμφάνιση είχαμε και την πρώτη επίσημη κοινή πόζα του ζευγαριού στο Instagram, αλλά στο προφίλ του Κονταρού κι όχι σε εκείνο της τραγουδίστριας ή του ηθοποιού.

Η αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου:



Η καλή φίλη της Δέσποινας, βρέθηκε σε εκδήλωση και αντέδρασε με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο στην πρώτη κοινή εμφάνιση της Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Την είδα την εμφάνιση, μόνο καμπάνες που δεν χτύπησαν»!

Το μοτίβο στην πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας με τον νέο της αγαπημένο:

Η 52χρονη τραγουδίστρια και η πρώτη αυτή κοινή εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, έγινε αντικείμενο έρευνας και από την εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

kontaros manolis vandi mpismpikis

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Ήταν Οκτώβριος του 1999, όταν η Δέσποινα είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο Βρετάνια με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στην παράσταση η λίρα και το παγώνι για να δει την φίλη της Κατιάνα Μπαλανίκα.

despoina

Στο θέατρο λοιπόν η πρώτη εμφάνιση με τον Ντέμη, σχετική με το θέατρο η πρώτη εμφάνιση με τον Βασίλη. Και στις δύο περιπτώσεις, η τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει την αμηχανία της, κοιτάζοντας σε άλλη πλευρά από τον καλό της κάθε φορά.



Κι επειδή η Ελένη Μενεγάκη έχει υπάρξει σε αντίστοιχη περίσταση μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο στην πρώτη εμφάνιση με τον Μάκη Παντζόπουλο, η παρουσιάστρια είχε κάνει την δική της πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση στο σινεμά,

Ήταν Μάιος του 2013, όταν ο Μάκης με την Ελένη εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα ταινίας του Leonardo Di Caprio! Ο Μάκης φρόντισε τότε να μην μιλήσει και η Ελένη σχολίασε την ταινία αλλά όχι την κοινή πόζα με τον Παντζόπουλο.

H Eλένη πάντως, στο νέο ξεκίνημα της πάλαι ποτέ κολλητής της, ήταν ενθαρρυντική τονίζοντας:

«Μην τους ματιάσουμε! Να είναι ευτυχισμένοι»!

menegaki pantzopoulo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη