GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα

Το μοντέλο άρχισε να λέει ότι έχει μαλακώσει κι ότι τώρα πια δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

Το Greece’s Next Top Model άρχισε με δυναμικούς ρυθμούς. Οι παίκτες ήταν μέσα στο σπίτι και, ενώ νόμιζαν ότι απολάμβαναν μερικές ώρες ξεκούρασης, η κάμερα κατέγραφε κανονικά, με αποτέλεσμα να φτάνουν στο κοινό μερικές ιδιαίτερες σκηνές.

Η Κυβέλη είχε όρεξη για ανασύνταξη αλλά και να μεταφέρει ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ εκείνης και της Ειρήνης. Η τελευταία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε ανησυχίες για άλλους παίκτες και της ανέφερε ξανά το θέμα της Όλγας.

Η Κυβέλη καθόταν αναπαυτικά και έλεγε όσα της είπε η Ειρήνη

Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που η Κυβέλη είχε καθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα στον κήπο, είχε πιάσει ένα βιβλίο στα χέρια της, μέχρι που διάβαζε με στόμφο αποσπάσματα.



Στην αρχή, η Κυβέλη είπε πως πλέον έχει μαλακώσει με όσα έχουν συμβεί κι ότι δεν κρατάει κακία.

«Αντάλλαξα μία γλυκιά καλημέρα με τον Κωνσταντίνο, οπότε κι εγώ τι να κάνω, δεν πρέπει να είμαι κι εγώ ευγενική; Μέσα μου έχω μαλακώσει λίγο σχετικά με τα παιδιά. Δεν επιλέγω πια να κρατάω κακία. Παλιά το έκανα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα και συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει καλό στον χαρακτήρα μου. Ίσα ίσα μού κάνω κακό. Οπότε εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια όταν τους αγαπάω όλους»



Η Κυβέλη, έπειτα, είπε ότι κανείς δεν έχει κάνει προσπάθεια να την προσεγγίσει, παρά μόνο η Ειρήνη, αν και με δυσπιστία χαρακτήρισε προσπάθεια τη συνομιλία που έλαβε χώρα.

«Δεν έχει προσπαθήσει κάποιος να με προσεγγίσει, να καθίσει μαζί μου. Μόνο η Ειρήνη. Άμα θεωρείται προσέγγιση αυτό. Και χτες το βράδυ άρχισε πάλι να μου λέει για το ποιος νομίζω ότι θα είναι στον τελικό. Πιστεύει η ίδια ότι ο Κωνσταντίνος θα φύγει και γι’ αυτό τον εκθειάζουν. Μου είπε ξανά ότι φοβάται ότι η Όλγα θα είναι τελικό, ότι την έχει φοβηθεί το μάτι της τελευταία την Όλγα. Τέτοιες ανησυχίες και έληξε εκεί η συζήτηση»

Το κοινό που παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν στο Twitter, έπιασε τα πληκτρολόγια. Βλέποντας το θέαμα της Κυβέλης και ακούγοντας αυτά που έλεγε, άρχισαν γρήγορα να κάνουν σχόλια γεμίζοντας τη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με tweets καθώς μάλλον δεν πιστεύουν το μοντέλο.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Καγιά έβαλε τέλος στην κόντρα με την Ηλιάνα: Λύθηκε η παρεξήγηση είπε η Βίκυ και έβαλε τελεία

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν μαζί (photo) - Η ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης τους

H Kate Middleton έγινε θυσία: Η απόφαση που πήρε για τις γιορτές για χάρη της βασίλισσας