Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν μαζί (photo) - Η ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης τους

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν μαζί (photo) - Η ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης τους

Το ζευγάρι σε μία ιδιαίτερα συγκινητική φωτογραφία.

Μία ιδιαίτερη και συναισθηματικά φορτισμένη για πολλούς φανς στιγμή ανέβασε η Άννα Βίσση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η τραγουδίστρια έκανε ένα story στο οποίο ποζάρει με τον Νίκο Καρβέλα θυμίζοντας τα παλιά.

Η σχέση και ο γάμος του ζευγαριού ήταν ένα από τα πιο hot θέματα της showbiz που ενθουσίασε το κοινό, μεγάλο μέρος του οποίου στενοχωρήθηκε όταν αποφάσισαν να χωρίσουν.

anna vissi nikos karvelas

«Πίσω στη Φιλοθέη βραδινή βόλτα όταν θες να θυμηθείς… 1983 και μετά!», έγραψε στη φωτογραφία.

Η γνωριμία της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση γνωρίστηκε με τον Νίκο Καρβέλα όταν μετακόμισε στην Ελλάδα το 1973 και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Minos Emi. Έναν χρόνο μετά, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον πρώτο δίσκο του συνθέτη. Όταν ήταν να κυκλοφορήσει ο δίσκος της Βίσση, εκείνη πήγε στο σπίτι του για να ακούσει τα τραγούδια, αντ’ αυτού ο Καρβέλας τής έπαιζε άσχετα για να τη φλερτάρει.

Τα πράγματα, βέβαια, εξελίχθηκαν με έναν τρόπο που η τραγουδίστρια μάλλον δε φανταζόταν εξαρχής. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και στις 14 Μαΐου του 1983 παντρεύτηκαν. Τους πάντρεψε ο τότε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σπύρος Κυπριανού.

Η Σοφία Καρβέλα έχει γενέθλια: Έτσι της ευχήθηκε η μαμά της Άννα Βίσση στο Instagram

Η γέννηση της κόρης του και η καριέρα της Βίσση στο απόγειό της

Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους, Σοφία. Από εκεί και πέρα, η καριέρα της Βίσση απογειωνόταν όλο και περισσότερο, με τον ίδιο τον Καρβέλα να της γράφει συχνά τραγούδια για τους δίσκους της.



Το 1992, η Βίσση και ο Καρβέλας αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους. Παρά ταύτα, δε μετακόμισαν κατευθείαν. Για ένα διάστημα, συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται.

Σήμερα, το πρώην ζευγάρι έχει εξαιρετικές σχέσεις και, όποτε έχει τύχει να αναφερθεί ο ένας στον άλλον, αυτό συμβαίνει πάντα με πολλή σεβασμό και αγάπη.

Εκτός από τη Βίσση και τον Καρβέλα, η κόρη τους έχει γίνει το νέο αγαπημένο όνομα της showbiz. Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους δύο της γιους. Είναι, μάλιστα, επιχειρηματίας και πρόσφατα άνοιξε και κατάστημα ρούχων.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις κοινές φωτογραφίες της Βίσση με τον Καρβέλα όπως τις δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο προσκέφαλο της μαμάς της στο νοσοκομείο - «Στείλτε τις προσευχές σας»

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Η Καγιά έβαλε τέλος στην κόντρα με την Ηλιάνα: Λύθηκε η παρεξήγηση είπε η Βίκυ και έβαλε τελεία