H Kate Middleton έγινε θυσία: Η απόφαση που πήρε για τις γιορτές για χάρη της βασίλισσας

Πατούλια Κατερίνα
H Kate Middleton έγινε θυσία: Η απόφαση που πήρε για τις γιορτές για χάρη της βασίλισσας

Η βασίλισσα αποτελεί προτεραιότητα για την Kate Middleton φέτος, περισσότερο από ποτέ. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει φέτος τα πρώτα μοναχικά της Χριστούγεννα μετά την απώλεια του Φίλιππου και η Kate Middleton με τον William έχουν αποφασίσει να την στηρίξουν περισσότερο από ποτέ.

Η Kate που θα γίνει 40 ετών τον Ιανουάριο, αποφάσισε να περάσει τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα και να μην αφιερώσει χρόνο με την οικογένειά της τις φετινές γιορτές.

Πρώτα η βασίλισσα, μετά η οικογένεια Middleton



Σύμφωνα με τη royal expert Katie Nicholl, η Kate έχει καταλάβει πως το καθήκον είναι πάνω απ΄όλα κι έτσι θα περάσει και φέτος τις γιορτές στο Sandringham μαζί με τη βασιλική οικογένεια:

«Τα πρώτα χρόνια που ήταν ζευγάρι με τον William, η Kate προσπάθησε να εναλλάσσει το μέρος που απολάμβαναν τις γιορτές των Χριστουγέννων μιας και για την οικογένεια Middleton είναι πολύ σημαντική γιορτή τα Χριστούγεννα και λατρεύει να τα περνάει με τα αδέρφια και τους γονείς της. Πλέον, η Kate κάνει τη θυσία αυτή και αφήνει την οικογένειά της σε δεύτερη μοίρα», τόνισε η συγγραφέας στο OK Βρετανίας.

Τα περισσότερα Χριστούγεννα μετά τον γάμο τους το 2011, ο William με την Kate τα πέρασαν με τη βασιλική οικογένεια, εκτός από το 2012 που η Kate ήταν έγκυος στον George και έκανε γιορτές με τους Middleton στο Berkshire αλλά και το 2016.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η βασίλισσα αποτελεί προτεραιότητα και η μόνη χρονιά που δεν πέρασαν οι Cambridges με τη βασίλισσα ήταν τα περσινά λόγω πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα