Χριστίνα Μπόμπα: Bόλτα με το μωρό! Σε ποιον μοιάζει η μικρή Φιλίππα;

Χριστίνα Μπόμπα: Bόλτα με το μωρό! Σε ποιον μοιάζει η μικρή Φιλίππα;

Η influencer απόλαυσε την βόλτα της στην πρωτεύουσα συνοδευόμενη από τη μικρή της κόρη.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αφού πρόσφατα μετακόμισαν στο καινούριο τους σπίτι μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι εκτελεί καθημερινά με μεγάλη χαρά τα γονικά του καθήκοντα και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται υλικό από την ζωή τους ως νέοι γονείς με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η βόλτα της Χριστίνας Μπόμπα με τη μικρή Φιλίππα- Σε ποιον μοιάζει το μωρό

mpompa2

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα τρυφερό boomerang στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νέα μαμά βγήκε πρωινή βόλτα στη φύση έχοντας στην αγκαλιά της μία από τις δύο κόρες της, την μικρή Φιλίππα. Το μωρό ήταν ντυμένο με ένα ροζ φορμάκι ενώ η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε μια λευκή πλεκτή ζακέτα.

Η ομοιότητά τους είναι εμφανής στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο αφού μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ζητούμε ταπεινά συγγνώμη στον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη αλλά οφείλουμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή η μικρή Φιλίππα είναι «πιστό αντίγραφο» της μαμάς της. Είναι πολύ νωρίς ωστόσο για να βγάλουμε πόρισμα σε ποιον μοιάζουν περισσότερο τα δίδυμα. Ο χρόνος θα δείξει...

Πηγή κεντρικής: @chrismpo

mpompa metakomisi

Η Χριστίνα Μπόμπα μετακομίζει και μας λέει πώς νιώθει - Ο Τανιμανίδης πάντως κάνει χιούμορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Superdad alert! Ο Σάκης Τανιμανίδης ταΐζει τα δίδυμα και το Instagram «λιώνει»

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο Λονδίνο: Το σχόλιο της Χριστίνας Μπόμπα για το ταξίδι (photos)