Σασμός: 'Ενας έρωτας γεννιέται και ένας κινδυνεύει - Η μεγάλη ανατροπή με Μαθιό και Νικηφόρο

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: 'Ενας έρωτας γεννιέται και ένας κινδυνεύει - Η μεγάλη ανατροπή με Μαθιό και Νικηφόρο

Το μεγάλο σοκ της Καλλιόπης και το απίστευτο κυνηγητό γύρω από το Μαθιό. Από τη μια η αστυνομία και από κοντά σε λίγο και ο Νικηφόρος που βρίσκεται μια ανάσα πριν ανακαλύψει το δεσμό του με την μητέρα του. Και έρχονται και χειρότερα... 

Της υπομονής το σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha, για τους φαν της σειράς. 'Ενας καινούριος έρωτας ξεκινά και ένας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα και δεν είναι άλλος από εκείνον του Μαθιού με τη Βασιλική. Μετά την αστυνομία που τους ανακάλυψε, η Καλλιόπη βρίσκει το όπλο στο σπίτι στο βουνό που σκότωσε τον Στεφανή και σοκάρεται γιατί αντιλαμβάνεται, ότι ο γιός της είναι δολοφόνος, ενώ ο Νικηφόρος επιστρέφει μια μέρα ξαφνικά στο σπίτι, την στιγμή που η μητέρα του και ο Μαθιός βρίσκονται σε ερωτικές περιπτύξεις. Τι λαχτάρες είναι αυτές; Παρόμοια λαχτάρα, πιάνει τη Στέλλα όταν την ώρα του φλέρτ του 'Αγγελου, μαθαίνει ότι είναι γιατρός στο χωριό του Αστέρη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.



«Θα της κόψω τα πόδια»

Ο Μαθιός κάνει μια ακόμη σύσταση - απειλή προς τον αδελφό του μόλις μαθαίνει πως η Αργυρώ βρέθηκε στο μαγαζί τους και την έκρυψε για να μη τη δεί η μάνα τους. Με το γνωστό του ύφος του λέει: «Τίποτε δεν ντράπηκες; Άκου και πρόσεχε καλά. Αν ξαναπατήσει το πόδι της εδώ μέσα θα της το κόψω» του δηλώνει ξεκάθαρα, με τον Αστέρη να αντιδρά για μια ακόμη φορά: «Δεν είμαι κανένας εγκληματίας. Αγάπησα δεν σκότωσα κανέναν». Αυτό το τελευταίο έκανε το Μαθιό να χαμηλώσει το κεφάλι. Που να ήξερε τι περίεργο συνειρμό έκανε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια ο πάντα αισιόδοξος και λίγο υπερβολικός Αστέρης, του λέει κάποια στιγμή πως δεν φοβάται αν το μάθει ακόμη και η μάνα τους. Ναι, καλά. Περίμενε να το μάθει η Καλλιόπη και τα ξαναλέμε…



'Οπου φύγει φύγει...

Μια χαρά πήγαινε το φλέρτ του 'Αγγελου προς τη Στέλλα, μέχρι τη στιγμή που της ανακοίνωσε πως είναι γιατρός στο χωριό. Και εκεί ξαφνικά τρόμαξε, γιατί μόλις του είχε αναφέρει πως έληξε άδοξα ο αρραβώνας της. Προς το παρόν δεν του λέει λεπτομέρειες, γιατί μόλις τον γνώρισε. Ο γιατρός ζητά ραντεβού αλλά ενώ πιστεύει πως δεν έχει καμία τύχη μαζί της, στην συνέχεια θα δούμε πως το ειδύλλιο θα προχωρήσει. Ο 'Αγγελος θα γίνει έξαλλος με τον μέχρι πρότινος φίλο και ξάδελφό του, μόλις μάθει πως εγκατέλειψε τη Στέλλα ενώ ήταν έγκυος. Θα αργήσει πολύ να μάθει πως η αιτία της εγκατάλειψης είναι η Αργυρώ, δηλαδή η αδελφή του!


https://www.instagram.com/p/CXBsIuHIr2p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικηφόρος φτάνει κοντά στην αποκάλυψη

'Ενας καυγάς του με τη Τζένη, θα τον φέρει πίσω στο πατρικό του στα επόμενα επεισόδια. Ο Νικηφόρος είναι απογητευμένος και όπως έχετε διαπιστώσει έχει κληρονομήσει τον οξύθυμο χαρακτήρα του πατέρα του. Μόλις γυρίσει όμως το κλειδί στην πόρτα, δεν γνωρίζει πως η μητέρα του και ο Μαθιός βρίσκονται μαζί και μάλιστα σε τρυφερές περιπτύξεις. Δεν θα καταφέρει το ζευγάρι να το καλύψει όσο θα ήθελε. Και έρχονται νέες και αυτή τη φορά σοβαρές φουρτούνες για την Βασιλική. Την οποία όπως έχετε καταλάβει, σε κάθε αφορμή και σε κάθε επεισόδιο την συμπονούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή - Οι απειλές που βάζουν «φωτιά»

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα παγιδεύει τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή - Ο Αστέρης παίρνει εκδίκηση