Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή - Οι απειλές που βάζουν «φωτιά»

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή - Οι απειλές που βάζουν «φωτιά»

Η δήλωση του Δημήτρη Λάλου που μας έκανε να τον...χειροκροτήσουμε. Plus: Η Καλλιόπη ευλογεί (με όρους) το δεσμό Μαθιού και Βασιλικής αλλά γρήγορα θα αθετήσει το λόγο της. 

Ο αρχηγός του χωριού είναι πλέον η Καλλιόπη. Οι δικές της ενέργειες στο Σασμό του Alpha, θα καθορίσουν όλες τις εξελίξεις, τωρινές και μελλούμενες. Καταρχάς σήμερα θα καταφέρει να κρύψει τα μυστικά της Ανθούλας και ο 'Αγγελος δεν θα μάθει πολλά στην έρευνά του. Δεύτερον θα καλέσει Μαθιό και Βασιλική για να τους πεί ότι αποδέχεται υπό όρους το δεσμό τους και τρίτον θα είναι εκείνη που μια μοιραία μέρα θα βγάλει το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή στη φόρα. Δεν θα το διαδώσει, απλά θα το πεί ενδοικογενειακά, δηλαδή στον Αστέρη. Το πώς και το γιατί, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το άλλο πρόσωπο του Μαθιού, αυτό που γίνεται άγριος και υπερασπιστής της βεντέτας, θα το ξαναδούμε σήμερα μπροστά στην Αργυρώ.



«Αυτές οι υποθέσεις λύνονται μόνο μέσω των αντρών»

Ο Μαθιός αγριεύει ξανά. Δεν βρίσκει όμως εύκολο θύμα απέναντί του, γιατί η Αργυρώ δεν τον φοβάται. Την συναντά για να της δώσει ένα μινι τελεσίγραφο για να αφήσει τον αδελφό του και για να μην ζήσουν οι οικογένειές τους δράματα στη συνέχεια. Εκείνη του θυμίζει το δικό δεσμό με τη Βασιλική, αλλά εκείνος το προσπερνά λέγοντας πως δεν είναι το ίδιο. Και στο κλείσιμο της κουβέντας της πετά ατάκα φωτιά, που είναι και σοβαρή έμμεση απειλή για τον αδελφό της και την έκανε να κλάψει: «Δεν σε απειλώ. Σε προσγειώνω στην πραγματικότητα για να μην γίνει κάτι κακό και χρειαστεί να λείψεις άλλα 20 χρόνια από την Κρήτη»



Το σοκ του Αστέρη όταν μαθαίνει ότι ο Μαθιός έκανε το φονικό

Ο Αστέρης όταν μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Αργυρώ, γίνεται έξαλλος και τον απειλεί να μην τον ξανακάνει. Τα αδέλφια έρχονται για δεύτερη φορά σε σύγκρουση και δεν θα είναι η μόνη. Γιατί όπως σας λέγαμε και εχθές η αστυνομία θα ξεκινήσει νέες έρευνες και θα περικυκλώσει το Μαθιό που τον θεωρούν πια τον κυρίως ύποπτο. Την ημέρα που θα γίνει με εισαγγελική παραγγελία η έρευνα στο σπίτι τους, ο Αστέρης θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Και τότε θα πάθει ένα μεγάλο σόκ όταν η μαμά Καλλιόπη του ανακοινώσει πως ο Μαθιός ήταν εκείνος που σκότωσε το Στεφανή. Η έκπληξή του θα είναι μεγάλη, όπως και η οργή του. Γιατί τότε θα θυμηθεί τις παρεμβάσεις της αδελφού του στη δική του ζωή, ενώ εκείνος είχε κάνει τα χειρότερα.

kaliopi mathios

Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;

Και τώρα που είπαμε για τα χειρότερα...Για να τα αποφύγει η Καλλιόπη, (όπως πιστεύει) θα καλέσει στο σπίτι της τον γιό της και τη Βασιλική απόψε και θα γίνει ξαφνικά η μεγάλη έκπληξη. Θα τους πεί ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και πως θα πρέπει να αποδεχθεί το δεσμό τους. Και τους λέει μάλιστα πως στα δίχρονα του Στεφανή θα τους παντρέψει. Ο Μαθιός μόνο που δεν ζητάει εκείνη την ώρα να τον τσιμπήσει κάποιος, για να δεί αν είναι ξύπνιος ή αν ονειρεύεται, με τη Βασιλική επίσης να αναρωτιέται αν πίσω από αυτή την πρόταση κρύβεται ένα....αλλά. Φυσικά και κρύβεται. Ο όρος είναι να μην δώσουν δικαιώματα, να μην εμφανίζονται μαζι και να το κρύψουν ακόμη και από το Νικηφόρο για ένα μεγάλο διάστημα για να μην τους σχολιάσουν στο χωριό. Μέσα στην τύχη του όμως, το ζευγάρι θα έχει και μια μεγάλη ατυχία. Γιατί θα τους δεί ο μόνος άνθρωπος που δεν έπρεπε να τους έχει δει, δηλαδή ο αστυνόμος, που όπως σας είπαμε και πιο πάνω, μετά από αυτό το γεγονός, ξεκινά εκ νέου να τους παρακολουθεί και να ανοίγει ξανά το φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή.

Πάντως χθές το βράδυ οι θαυμαστές του Σασμού....έλιωσαν με τη σκηνή που ακολούθησε το χωρισμό Μαθιού και Βασιλικής, όπου εκείνη τον περίμενε απέξω παρόλο που την έδιωξε και τελικά της ζήτησε συγγνώμη. Αυτά κάνει και ο Δημήτρης Λάλος είναι ο αγαπημένος του κοινού. Και διπλά αγαπημένος για εμάς, μετά τη δήλωση που έκανε χθές στις τηλεοπτικές κάμερες πως:«Βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο, γιατί είναι κρίμα να αρνηθώ. Όταν βλέπω δυο μάτια που με κοιτάνε με τόσο θαυμασμό θα ήταν κρίμα να τους αρνηθώ»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Σασμός: Τα ψέματα της Καλλιόπης φέρνουν συμφορές - Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την τύχη του Αστέρη

Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή