Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η ηθοποιός έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του τραγουδιστή Van Hunt.

Η Catwoman της καρδιάς μας φαίνεται πως βρήκε επιτέλους τον Μπάτμαν της. Η Halle Berry διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του τραγουδιστή Van Hunt, τον οποίο αποκάλεσε δημόσια «έρωτα της ζωής της» στην ετήσια εκδήλωση Annual Celebration of Black Cinema & Television όπου παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την πορεία της στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια.

Η Halle Berry βρήκε επιτέλους τον έρωτα της ζωής της

https://www.instagram.com/p/CWrIf5GLJRx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός που έχει χωρίσει τρεις φορές, είπε ότι το κοινό έκανε αυτό το «επώδυνο ταξίδι» μαζί της, αλλά επιτέλους βρήκε την αληθινή αγάπη. Η Berry και ο Ηunt είναι μαζί από τα μέσα του 2020 και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

«Με έχετε παρακολουθήσει να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω και να αποτυγχάνω», είπε η 55χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης. «Εκτός από τη σκηνοθεσία της πρώτης μου ταινίας, βρήκα επίσης την αγάπη της ζωής μου και ξέρω ότι είναι αληθινό όλο αυτό», συμπλήρωσε.

Η Ηalle Berry επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον τραγουδιστή δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στα social media όπου φορούσε ένα μπλουζάκι με το όνομά του. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό είναι εμφανές σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Ποιος είναι ο Van Hunt

https://www.instagram.com/p/CEgTfYfBlXJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σύντροφος της Halle Bery κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο που έφερε το όνομά του το 2004 ενώ το 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του «On the Jungle Floor». Ο τραγουδιστής κέρδισε βραβείο Grammy το 2007 για την καλύτερη ερμηνεία R&B τραγουδιού από ντουέτο ή συγκρότημα.

Πηγή κεντρικής: @halleberry

halleberry n43

Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Halle Berry σκηνοθέτης της Catwoman; Σπόντα για τις διακρίσεις στο Hollywood

Το beauty hack της Halle Berry για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας- Απλό και φυσικό!