Jennifer Aniston: «Μεγάλωσα βλέποντας τη μαμά μου να κάθεται αναπαυτικά σε θέση θύματος»

Jennifer Aniston: «Μεγάλωσα βλέποντας τη μαμά μου να κάθεται αναπαυτικά σε θέση θύματος»

Η Aniston μοιράζεται τον λόγο που κατάφερε να μείνει ταπεινή και να αποφύγει τα breakdown και τα σκάνδαλα των συναδέλφων της.

Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε η Jennifer Aniston στο Hollywood Reporter, κατά την οποία μίλησε για θέματα που απασχολούν όχι μόνο το Hollywood αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Με τη χαρακτηριστική της ελευθερία και απαγκίστρωση από φίλτρα, η ηθοποιός μίλησε τόσο για τη μαμά της όσο και τα media και τα κοινωνικά δίκτυα σήμερα.

Ανήκοντας σε μία γενιά γεμάτη από περιστατικά ψυχολογικών breakdown και σκάνδαλα, όπως συνέβη με την Britney Spears και τη Lindsay Lohan, η Aniston απέδωσε το γεγονός ότι ξέφυγε και παρέμεινε ταπεινή στο παράδειγμα προς αποφυγήν που της έδωσε η μαμά της, Nancy Dow, με την οποία ήταν αποξενωμένη για πολλά χρόνια.



Η Jennifer Aniston μεγάλωσε βλέποντας τι δεν ήθελε να γίνει

«Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω: Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα»



Η Νancy Dow ήταν επίσης ηθοποιός που, μάλιστα, είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραγωγές του Hollywood -The Ice House (1969), The Wild Wild West (1967), Mr. Terrific (1967)-. Ωστόσο, έδινε πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, σχεδόν σε εμμονικό βαθμό θα μπορούσε να πει κανείς, με αποτέλεσμα η Aniston να νιώθει μειονεκτικά στα εφηβικά της χρόνια.



Τα παιδιά που δεν έκανε

Η Aniston δεν παρέλλειψε να σχολιάσει και το γεγονός ότι συνεχώς τη ρωτούσαν γιατί δεν έχει κάνει παιδιά:

«Παλιά το έπαιρνα πολύ προσωπικά. Τις φήμες περί εγκυμοσύνης και την υπόθεση του 'Α, διάλεξε την καριέρα αντί να κάνει παιδιά'. Σκεφτόμουν 'Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει με εμένα προσωπικά, ιατρικά, γιατί δεν μπορώ... Μπορώ να κάνω παιδιά;' Δεν ξέρουν τίποτα και ήταν πολύ επίπονο και απλά άθλιο»

Η επιμονή των tabloids και η σκληρή κοινωνία

Στη συνέχεια, η Aniston μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους στο παρελθόν τα tabloids σχολιάζοντας ότι ουσιαστικά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ σήμερα. Απλώς έχουν αλλάξει χέρια.

jennifer aniston scandal6

«Ό,τι έκαναν τα tabloids και τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, οι κανονικοί άνθρωποι το κάνουν τώρα. Αν και δεν έχω δει tabloid εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Τώρα έχεις τα social media. Είναι σχεδόν σαν τα media να έδωσαν το σπαθί σε κάθε Joe Schmo (στον κάθε Κανένα)) που κάθεται πίσω από τον υπολογιστή για να είναι τρολ ή όπως λένε τους εαυτούς τους και να κάνουν bullying στους ανθρώπους στα σχόλια. Οπότε, απλώς άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jennifer Lopez και Ben Affleck ξαναχτυπούν! Τα τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο

Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»

Το επικό τρολάρισμα βρετανού δημοσιογράφου στον Harry για τις συμβουλές του προς εργαζόμενους