Το επικό τρολάρισμα βρετανού δημοσιογράφου στον Harry για τις συμβουλές του προς εργαζόμενους

Κατερίνα Μπούσιου
Το επικό τρολάρισμα βρετανού δημοσιογράφου στον Harry για τις συμβουλές του προς εργαζόμενους

Η...πληρωμένη απάντηση του Phillip Schofield στις νουθεσίες του Harry για όσους παραιτούνται από τη δουλειά τους. 

Η νέα ζωή των Sussexes στις ΗΠΑ άλλαξε όχι μόνο τις συνήθειές τους, αλλά διεύρυνε και τις αντιλήψεις τους. Μόνο που ο Harry έκανε χθές ένα ατόπημα με μια συμβουλή του περί επαγγελματικού προσανατολισμού και ο παρουσιαστής του βρετανικού This morning, Phillip Schofield δεν άντεξε και του απάντησε κατάλληλα, με ένα λιτό αλλά τόσο ουσιαστικό σχόλιο, το οποίο μεμιάς έγινε trend στα βρετανικά media.


https://www.instagram.com/p/CWBD7CqI9aJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αφήστε τη δουλειά σας αν σας κάνει κακό στην ψυχική σας υγεία»

Από τον περασμένο Μάρτιο, ο Harry αποφάσισε ανάμεσα στις πολλαπλές επαγγελματικές ιδιότητες και συνεργασίες πολλών εκατομμυρίων δολλαρίων που έχει κάνει στις ΗΠΑ, να γίνει Chief Impact Officer όπως είναι ο τίτλος του στην εταιρεία Better up, η οποία παρέχει life coaching και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του λοιπόν και μιλώντας όχι εκ πείρας γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, αλλά μεταφέροντας την άποψή του, δήλωσε χθές πως: «Το να παραιτηθείς από τη δουλειά σου δεν είναι κακό. Είναι ένα σημάδι πως η αυτογνωσία δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή. Αρκετοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο είναι κολλημένοι σε δουλειές οι οποίες δεν τους δίνουν χαρά και με την παραίτησή τους βάζουν πάνω από όλα την ψυχική τους υγεία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γιορτάσουμε»



Πολλοί φυσικά χαμογέλασαν ειρωνικά, γιατί όπως και να το κάνουμε ο Harry μίλησε εκ του ασφαλούς. Για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, είναι θέμα επιβίωσης να παραμείνουν σε μια δουλειά που δεν τους δίνει χαρά ή δεν τους ικανοποιεί και τέλος πάντων δεν έχουν την δική του πολυτέλεια να αλλάξουν τόσο δραστικά τη ζωή τους. Και το πρωί ήρθε μέσα σε μια μόνο πρόταση το φαρμακερό σχόλιο του παρουσιαστή: «Και εκείνος παραιτήθηκε από τη δουλειά του στη βασιλική οικογένεια και μετά έκανε μια συμφωνία με το Netflix για 100 εκατομμύρια δολάρια και 80 εκατομμύρια με το Spotify. 'Αρα είχε κάπου να πάει μετά την παραίτηση».

Οι συνεργάτες του παρουσιαστή αμέσως μετά, θέλοντας να απαλύνουν λίγο τις εντυπώσεις που θα άφηνε στο τηλεοπτικό κοινό μια τέτοια δήλωση, προσπάθησαν να εξηγήσουν πως το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να πάρεις ένα ρίσκο, για να αισθάνεσαι εσύ καλά μέσα σου πάνω από όλα, είναι το ζητούμενο στη σύγχρονη εποχή για όλους μας. Φυσικά το σχόλιο του Schofield αποθεώθηκε στη συνέχεια από τα social media, γιατί είχε απόλυτο δίκιο στην τοποθέτησή του.

Photo credits: Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Η αμφιλεγόμενη κίνηση του πρίγκιπα Harry-Νέο «χτύπημα» στον πρίγκιπα William

Meghan και Harry- Kate και William: Η αλήθεια για τα Χριστούγεννα κάτω από την ίδια στέγη