Σπίτι με το Mega: Η τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και το σπάνιο αφιέρωμα στον Σπανουδάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Σπίτι με το Mega: Η τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά και το σπάνιο αφιέρωμα στον Σπανουδάκη

Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Μητσιάς και Γλυκερία σε μια σπάνια μουσική συνάντηση με τον συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη. 

Μία μοναδική συνάντηση αλλά και μια πολύ ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία, έρχεται αυτό το Σάββατο στις 11 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο Mega, στο μεγάλο αφιέρωμα στον συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος επίσης σπάνια εμφανίζεται στην μικρή οθόνη. Την βραδιά θα παρουσιάσει η Ρούλα Κορομηλά, την οποία όπως θα δείτε και από τα αποκλειστικά αποσπάσματα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, επιστρέφει στην tv αρκετά ανανεωμένη και πολύ χαρούμενη που θα βρεθεί κοντά σε αγαπημένους της φίλους. Στην εκπομπή εμφανίζονται και φυσικά τραγουδούν, ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Βιτάλη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μανώλης Μητσιάς και η Γλυκερία.



Γενέθλια στη σκηνή

Η βραδιά συμπίπτει και με τα γενέθλια του συνθέτη, ο οποίος κλείνει τα 73 του χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα μοναδικό τρόπο. Μαζί με την ορχήστρα του και έχοντας στο πλευρό του, τους κορυφαίους των κορυφαίων τραγουδιστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά και με την αγαπημένη του παρουσιάστρια με την οποία τον συνδέει μια μεγάλη φιλία και η οποία είχε βρεθεί κοντά του και τον Σεπτέμβριο, στη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο. Η Ρούλα Κορομηλά μάλιστα με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, δημοσίευσε ένα απόσπασμα και από την κοινή συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη με τον Γιάννη Πάριο.


https://www.instagram.com/tv/CXQgfPyjk_1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αποκάλυψη Σπανουδάκη για την συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση ο συνθέτης είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια, ένα σπάνιο περιστατικό της συνεργασίας του με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν μου ζήτησε να συνεργαστούμε. 'Ημασταν δύο διαφορετικοί κόσμοι και εγώ ήμουν ένα βουτυρόπαιδο του Κολωνακίου. Αλλά επειδή μου το ζήτησε ο ίδιος δεν μπορούσα να του το αρνηθώ, με κολάκεψε γιατί τον σεβόμουν πάρα πολύ». Και αυτή η συνεργασία δεν είναι άλλη από το τραγούδι «Πέτρινα χρόνια» στην ομότιτλη και κορυφαία ταινία του Παντελή Βούλγαρη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ρούλα Κορομηλά 32 χρόνια πριν – Το flashback που έγινε viral (photo)

Σάκης Ρουβάς-Ρούλα Κορομηλά: Μαζί την Πρωτοχρονιά του 1995 (photos)

Ρούλα Κορομηλά: Η «κοφτή» απάντηση για την αποχώρηση της Μενεγάκη