Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι Kardashians πριν γίνουν Kardashians! H φωτογραφία του 1994, το troll και η Kourtney

Η 42χρονη τηλεπερσόνα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να κατακρίνουν την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή τους στο πέρασμα του χρόνου.

Η Kourtney Kardashian δεν ανέχεται τα τρολ και δεν διστάζει να απαντήσει δημόσια στους καλοθελητές. Η 42χρονη τηλεπερσόνα και η αδερφή της, Kim Kardashian δέχθηκαν «επίθεση» στα social media μετά τη δημοσίευση μιας throwback φωτογραφίας τους από το 1994. Η Kourtney δεν έχασε χρόνο και έδωσε άμεσα την απάντησή της σε όσους τις κατηγόρησαν για πληθώρα αισθητικών επεμβάσεων στο πέρασμα του χρόνου.

Η #throwback φωτογραφία των Kardashians που προκάλεσε αντιδράσεις

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα fan page των Kardashians στο Instagram μοιράστηκε μια παρουσίαση με εικόνες της οικογένειας Kardashian-Jenner από το 2007. «Οι Kardashians πριν γίνουν «The Kardashians», έγραφε ο λογαριασμός κάτω από το post. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αρχίσουν τα κακεντρεχή σχόλια για το πριν και το μετά στην εμφάνιση των αδερφών Kardashian.

tweet kim

Ένας χρήστης έγραψε: «Μόνο η Kourt δεν άλλαξε πολύ». «Η Κourtney υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις! Απλώς το έκανε με έναν εξαιρετικά φυσικό τρόπο που εξακολουθούσε να συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά της αντί να τα άλλαζε. Botox, επεμβάσεις στη μύτη, κάποιου είδους brazilian butt lifft κ.ά», συμπλήρωσαν άλλοι χρήστες της πλατφόρμας.

Η απάντηση της Kourtney Kardashian

«Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από ένα πολύ καλό κομπλιμέντο» έγραψε η 42χρονη. «Ενίσχυση και ανόρθωση γλουτών...χμμ ευχαριστώ», συμπλήρωσε η Kourtney. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kourtney Kardashian απαντά σε σχόλια για την εμφάνισή της. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 42χρονη έδωσε τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης, όταν ένας χρήστης σχολίασε σε φωτογραφία της ότι η κοιλιά της δείχνει σαν κοιλιά εγκύου.

Η Kourtney δεν είναι η μόνη Kardashian που έχει υπερασπιστεί τον εαυτό της απαντώντας στα αρνητικά σχόλια. Κατά τη διάρκεια του reunion του «Keeping Up With the Kardashians», η Khloé Kardashian μίλησε για το πώς αντιμετώπισε όλους όσους τις «χρέωναν» διαρκώς αισθητικές παρεμβάσεις και πλαστικές.

Πηγή κεντρικής: @kimkardashian

KHLOE TRISTAN

H Khloe Kardashian αντέδρασε στην είδηση για το τρίτο παιδί του Tristan Thompson



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχουν τρελαθεί από τη ζήλια τους οι πρώην των Kardashians

Η Kim Kardashian φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι με τον πιο stylish τρόπο