Η Kim Kardashian φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι με τον πιο stylish τρόπο

Sabine Camhi
Η Kim Kardashian φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι με τον πιο stylish τρόπο

Η ιδρύτρια του brand Skims δίνει στους αγοραστές την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι από τη συνεργασία της με τον πολυτελή οίκο Fendi.

Η Kardashian λάνσαρε σε συνεργασία με τη Fendi τη σειρά Fendi x SKIMS στις 9 Νοεμβρίου, η οποία περιλάμβανε μια σειρά από αισθησιακά κομμάτια που ενισχύουν το σώμα, όπως τοπ και tank dresses, see through σουτιέν και κάλτσες, καθώς και ολόσωμα μαγιό και puffer jacketss. Σύμφωνα με το TMZ, 300.000 άτομα εγγράφηκαν στη λίστα αναμονής της κυκλοφορίας. Η γραμμή φέρεται να απέφερε 1 εκατ. δολάρια κατά το πρώτο λεπτό κυκλοφορίας του, καθιστώντας αυτό το μεγαλύτερο και πιο επικερδής λανσάρισμα του brand της Kim Kardashian από τότε που το ίδρυσε το 2019.


https://www.instagram.com/p/CVc9h4dNxK9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Drop 2 έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης συλλογής, δεν μας εκπλήσσει που η Kim Kardashian και ο Kim Jones αποφάσισαν να επιστρέψουν για τα Χριστούγεννα με το 2ο Fendi x Skims drop, προσφέροντας στους θαυμαστές μια ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι - ή κάτι ακόμη - από την πρωτοποριακή συνεργασία τους για τελευταία φορά.

kim_kardashian_kate_moss_gia_skims3.jpg

Η Kate Moss έγινε το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων της Kim Kardashian, SKIMS



Η Kim Kardashian ανακοίνωσε στο Instagram αυτήν την ειδική, δεύτερη κυκλοφορία, γράφοντας: «Έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου: Fendi x SKIMS Drop 2. Μια ειδική, δεύτερη κυκλοφορία των στυλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από το Drop 1: κορμάκια και εσώρουχα με τυπωμένο λογότυπο. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ @Fendi και @SKIMS».



Αν και φαίνεται ότι αυτή η κυκλοφορία θα είναι μικρότερη από την πρώτη, οι αγοραστές θα μπορούν να πάρουν στα χέρια τους μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια από τη συλλογή, τα οποία διαθέτουν τα λογότυπα και των δύο εταιρειών.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο fendiskims.com από τις 10 Δεκεμβρίου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

People's Choice Awards: Η Kim Kardashian είναι το fashion icon του 2021 και το χρωστά στον πρώην της

Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από βοηθός της Paris Hilton σε σταρ που ορίζει τις τάσεις της μόδας